Aktywne Wpisy

Qurvinox +12
Jak mogę zutylizować a-----l?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?
Mam w mieszkaniu ze 30litrów różnych w----y, wódek, win itp itd, które się uzbierało przez kilka lat z prezentów, a tego nie pije
Wylać raczej takiej ilości do kanalizacji nie można, więc do jakiś baniaków i na pszok?

iquiet +26
Dziś kolejny raz przetestuje czy książeczka honorowego dawcy krwi spowoduje, że nie będę czekał w kolejce do lekarza.
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to
Tydzień temu w rejestracji do innego lekarza się nie udało (obowiązuje kolejka i trzeba się dostosować xD).
Ciekawe czy dziś też oleją to, że człowiek oddaje krew i ma pierwszeństwo w kolejkach czy uszanują to

źródło: image
Pobierz@Arean9: masz jakieś prywatne centrum handlowe z prywatnym kiblem czy żyjemy w innych rzeczywistościach xd
( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S019188692300329X?via%3Dihub
Ale pamiętajcie Panowie, one nie robią tego dla nas, to nie Wam ma się podobać!!!! XD
@KochanekAdmina: też kiedyś stosowałem ten argument ale prawda jest taka, że tu nie do końca jest symetria.
Klapa w kiblu istnieje po to aby była zamknięta. I nie mam