Wpis z mikrobloga

@G06DbT: tak, wiem, że są z-----e. moja różowa opowiadała mi jakie mieli jazdy, gdy część ich biura zajęła jakaś firma z ukrainy czy tam białorusi i co te baby o----------y. jak w gimbazie ich menadżerowie biur się spotykali, żeby rozmawiać o tym, że należy po sobie spłukiwać, że deskę się podnosi i opuszcza itp.
  • Odpowiedz
  • 7
@Andrzej_Buzdygan proponuję ci ogarnąć jak wyglądają toalety w centrum handlowym ( ͡º ͜ʖ͡º) w męskim spokojnie idziesz srać i spokój, w damskim idziesz to nawet strach stać przy tym a co dopiero siąść.
  • Odpowiedz
@Arean9: ale ja o chłopach pisałem, bo nie wiem jak jest w babskich. kiedyś mi różowa opowiadała, że kobiety wcale nie lepsze, jak sobie narzekaliśmy na to, że u mnie w pracy ludzie nie potrafią dbać o wspólną przestrzeń. nic mi tak nie obrzydziło mojego miejsca pracy jak brudne kible i smród
  • Odpowiedz
w męskim spokojnie idziesz srać i spokój

@Arean9: masz jakieś prywatne centrum handlowe z prywatnym kiblem czy żyjemy w innych rzeczywistościach xd
  • Odpowiedz
@Phallusimpudicus: kwestia deski to pokaz właśnie egoistycznego odklejenia kobiet. To one potrzebują deski opuszczonej do skorzystania a nie facet, więc równie dobrze facet może robić drame że głupia locha znowu zostawiła deskę opuszczoną, ale tego nie robimy bo nie jesteśmy z-----i.
  • Odpowiedz
@Phallusimpudicus: kwestia deski to pokaz właśnie egoistycznego odklejenia kobiet. To one potrzebują deski opuszczonej do skorzystania a nie facet, więc równie dobrze facet może robić drame że głupia locha znowu zostawiła deskę opuszczoną, ale tego nie robimy bo nie jesteśmy z-----i.

@KochanekAdmina: też kiedyś stosowałem ten argument ale prawda jest taka, że tu nie do końca jest symetria.
Klapa w kiblu istnieje po to aby była zamknięta. I nie mam
  • Odpowiedz
@Phallusimpudicus: w drugą stronę też się wylewa nieuzasadniona krytyka, szczególnie na wykopie. Niestety coraz mniej w przestrzeni publicznej jest przekazu, że miłość trzeba pielęgnować, a nie tylko jej doświadczać (mowa o swojej do kogoś).
  • Odpowiedz