Aktywne Wpisy

Blew +788
#kpo właśnie dowiedziałem się że jeden z najbogatszych ludzi z mojej okolicy prowadzący wielką ubojnię, produkujący karmy dla psów i własne pasze, mający jakieś Aston Martiny itp, stosujący mobbing, zatrudniający bez umów, dorabiający się na Ukraińcach i karach nakładanych na własnych kierowców ciężarówek dostał 15 baniek :/

WAtP30 +647
#kpo
Prywaciarze założyli grupę na Facebooku, by handlować spółkami i wyciągnąć dotację z KPO.
J----y cyrk.
"300k za darmo nie chodzi"
https://www.facebook.com/groups/608231136269797/?ref=share
Prywaciarze założyli grupę na Facebooku, by handlować spółkami i wyciągnąć dotację z KPO.
J----y cyrk.
"300k za darmo nie chodzi"
https://www.facebook.com/groups/608231136269797/?ref=share
źródło: temp_file1686789392247503261
Pobierz

@A330: kurde pasuje. Nawet w robocie - ostatnio kolega manager mi się wyżalił że został wrogiem innych managerów bo cisnął na to by stosować jakieś procedury a nie wolną amerykankę i domagał się żeby wszyscy zaczęli pilnować dokumentacji bo potem jest rozpierdziel jak trzeba coś zrobić a
@A330: i za pierwszym razem wykręcam lekko wentyl. Za drugim wkład wentyla ląduje w trawie.
Tzw. "tumiwisizm"
@A330: no i bardzo często to policja ma rację. Przepisy siłą rzeczy nie opiszą wszystkich sytuacji.
Jak rozumiem, jesteś za tym, żeby ludzie idąc do samochodu zaparkowanego naprzeciwko ich klatki schodowej szli najpierw do najbliższego przejścia dla pieszych, tak powiedzmy 80 metrów w jedną stronę, potem 80 z powrotem? Tak samo, gdy idą wynieść śmieci, a kosz jest po drugiej
Czemu Pan parkuje na chodniku?
Przecież wszyscy parkują
...
@tomtom666: ale jak potrąci Ciebie pirat na tej uliczce co się rozpędzi do 100 to właśnie ta sama policja Ci wygranie że Twoja wina bo nie poszedłeś na przyjście ¯\(ツ)/¯
Po to się robi tak te przejścia aby między nimi było mniej niż 200 metrów bo wtedy jest zabronione przechodzenie poza nimi i wtedy policja zawsze może zwalić winę na pieszego
@A330: w punkt
@Inicjatywa_Bialobrzegi: o to to!
Dwa kluczowe punkty:
1. Problemy zakopać
2. „Winnych”
@A330: W hameryce było by "pif, paf, tratatatatatata"