Aktywne Wpisy

Zoyav +2
co jest fajnego w piciu alkoholu w samotności? chodzi mi stricte o upijanie się
jak byłam młodsza i miałam koleżanki irl (niewiele ale jakieś tam miałam) to piłam a-----l w różnych ilościach, ale zawsze w towarzystwie, zwykle upijałam się na wesoło czyli jakieś tam śpiewanie, heheszkowanie, gadatliwość itd (gdyby ktoś pytał, to aseksualizm nawet po alkoholu był u mnie obecny) ale nigdy mnie nie ciągnęło dla samego picia, nigdy nie miałam tak że
jak byłam młodsza i miałam koleżanki irl (niewiele ale jakieś tam miałam) to piłam a-----l w różnych ilościach, ale zawsze w towarzystwie, zwykle upijałam się na wesoło czyli jakieś tam śpiewanie, heheszkowanie, gadatliwość itd (gdyby ktoś pytał, to aseksualizm nawet po alkoholu był u mnie obecny) ale nigdy mnie nie ciągnęło dla samego picia, nigdy nie miałam tak że
trololo55 +2

źródło: 1000009602
Pobierz
źródło: Gf1VhCLWoAAWrgg
Pobierz@EpicKris Wyglądają ujowo, nie zapraszam do dyskusji
@mvmxks: NIE. Oodyktowane jest to p-------m prawem. Możesz sobie kupić skuterek czy inny chiński motocykl i legalnie rozpędzić go do 140km/h na autostradzie i jak tylko masz kask to jest w porządku, ale spróbowałbyś zrobić samochód, który byłby tak niebezpieczny jak samochód z 2004 to by nie dostał homologacji na europejskie drogi.
Wbrew pozorom byłby olbrzymi rynek na samochody, które strefę zgniotu miałyby między siedzeniem