Wpis z mikrobloga

@mvmxks: xD no ta oczywiście. Podyktowane jest to tym, że ludzie chcą podróżować wygodniej i mieć więcej miejsca. Dzis z malych silnikow idzie wiecej mocy więc samochód może być wiekszy i cięższy. Nie znam dziedziny w ktorej ludzie cieszyliby się z downsizingu dóbr. Może jakieś wyjątki
  • Odpowiedz
  • 2
@pussy_destroyer69 to o tym piszę xd jeszcze mam bekę jak nie raz się mijam z suvem i gość hamuje do zera bo myśli, że się ze mną nie minie jak prowadzę autobus z czego zawsze mam bekę bo widzę, że jest jeszcze sporo miejsca. Mam wrażenie, że ludzie kupują to bo jest modne a umiejętności jazdy zostawiają tym klockiem jeszcze sporo do życzenia
  • Odpowiedz
@LifeReboot: nie ma nakazu posiadania 5 gwiazdek ncap, do niedawna mogles kupować np. Łade Nive
@Wik366 @DerMitteleuropaer przecież w środku tych samochodów często miejsca jest podobna ilość, na pewno na plus dla obecnych wozów, ale osobiście myślę ze to raczej skutek uboczny testów zderzeniowych niż zamierzony efekt
@Kulfonix spoko, ja dopóki byłem sam to tez wolalem jeździć e34, od kiedy mam jednak rodzinę wolę złomowac samochód niż
  • Odpowiedz