Wpis z mikrobloga

@JamesJoyce: wszystko z bazami danych/storage i ogólnie pojęte "data" upakują w jednego kontraktora Rajesha (po pół roku katorgi dopakują Pradeepa) z EY którzy będą zapyerdalali jak kobyły ;_;

jeżeli robisz Mirkowi listę o DE, to możesz i mi podesłać, chętnie zobaczę co polecasz
  • Odpowiedz
  • 2
@SoSweetAcme: Dlaczego wciąż piszesz do mnie takim tonem? "Może coś tam wiesz" - wierz mi, nie chciałbyś porównywać swojego doświadczenia z AI z moim, a odpowiedź jest w 100% poprawna.

Nie będę Cię wołał, bo nie potrafisz napisać jednego komentarza bez stawiania się na pozycji protekcjonalnego wszystkowiedzącego Pana. I btw. nigdzie nie napisałem o sobie "Expert od AI", to tylko Twoje projekcje.
  • Odpowiedz
@JamesJoyce ja akurat kwartał jako Java dev wpadłem do projektu z cloudem i big data i nawet początkowo po cichu sobie narzekałem że nie klepie kolejnego cruda na spring boocie ale już mi powoli przechodzi (mocno wyszedłem ze swojej strefy komfortu w świat Pythona i sparła)
  • Odpowiedz
  • 0
Hej wszystkim, postaram się w ciągu najbliższych dni to napisać. Przez swieta znalazlo sie tyle rzeczy do zrobienia, że nie myślałem nawet o tym.
  • Odpowiedz
@JamesJoyce: jak jestes adminem, CV do smieci? AI System Admin to ok? Co ty czlowieku bierzesz? A dlaczego devops czy admin ma nie uzywac do codziennej pracy czata? Jaki AI Engineer Czy AI Researcher? Kto to w ogole wymysla? Bo jak ty osobiscie, to proponuje wizyte u lekarza.

Lec na czarno i przestan zasmiecac tym syfem tag, bo to juz kolejny raz widze. Najlepiej to usun konto czlowieku.
  • Odpowiedz