Wpis z mikrobloga

Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i najedzon pod korek.
#kfc #mcdonalds #fastfood
c.....r - Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli cho...

źródło: temp_file207856801175134109

Pobierz
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

10 lat eemu bylo okej.

@haabero: Przecież maszyny mają od lat te same, frytura od lat ta sama, mąka i mięso produkowane w ten sam sposób. Co niby się zmieniło przez te 10 lat? XD

Otóż nic, byłeś młodszy, nostalgicznie lepiej wspominasz, ot
  • Odpowiedz
Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką

Czyli wiesz że kurczak to jakaś papka a Mac to klauny a i tak tam chodzisz i są numerem 1?

Nie ogarniam tego trochę. XD
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor: Mnie też bardziej smakują burgery z KFC niż z McDonalda.
Kolega na studiach pracował w kuchni KFC i od niego wiem, że do KFC produkty dostarczają różni regionalni dostawcy.
  • Odpowiedz
  • 18
@Solidly @rrobot
Za każdym razem chyba gdy pada temat KFC ktoś pisze o jakichś przygodach po.
Nie jem tam super często bo pewnie z 6-8razy w roku i zazwyczaj w różnych punktach ale ani razu nie miałem żadnych rewelacji. Nie wiem czy to kwestia jakiejś słabej franczyzy z której korzystaliście czy czego
  • Odpowiedz
@ciemny_kolor: Ależ wykopki p------ą smuty z tym sraniem. Gdyby tak było to mieliby ogólnopolski nalot sandepidu, ewentualnie tak bardzo zszargany wizerunek że musieliby zamykać biznes. Tymczasem masa ludzi się tam stołuje i nikt nie ma takich problemów, no ale zapomniałem... jest wypok i jest też rzeczywistość ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz