Aktywne Wpisy
f9JXBEArQ2H4TKl +308
Bezwarunkowy dochód podstawowy już istnieje.
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
Tyle że nie w formie czeku od państwa.
Istnieje jako bullshit jobs — stanowiska, które nie tworzą realnej wartości, ale zapewniają stabilną pensję, benefity i poczucie bycia „zajętym”.
Korporacyjne role, w których głównym zadaniem jest bycie obecnym, chodzenie na meetingi i picie kawy między jednym „syncem” a drugim.
To
źródło: image
Pobierz
KosmicznyBarszcz +939
Jesteście gotowi na najgorszy świąteczny mem? Trzymam go na dysku od miesięcy, doczekał się XD
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
#heheszki #humorobrazkowy #opiebandyto
źródło: IMG_4892
Pobierz

#kfc #mcdonalds #fastfood
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierzźródło: mma-fame
Pobierz@TwujKoshmar frytki to na miejscu tylko. One jak się duszą w zamkniętej torbie to wychodzi potem taki flak. Niezależnie od miejsca. A z panierką to fakt, mało mięsa to największy minus
@Lucius: Tam to jest loteria, dwa razy takie zamówienie dostałem że zwrot hajsu mi dali jak wysłałem fote xD
Ja KFC ogólnie lubie ale minusem jest to że nigdy nie wiadomo co tak na prawde dostaniesz ,w maku jednak możesz codziennie zamówić te same kanapki i będą takie same, a w KFC to czasem spalone, czasem niedosmażone a czasem sama panierka xD