Aktywne Wpisy

cvvany +256
Cześć wszystkim. W związku ze zbliżającymi się walentynkami organizujemy #rozdajo 🎉
Do wygrania jest bukiet ze świec sojowych. 💐 Model do wyboru z naszego sklepu www.woskowybukiet.pl
Zasady losowania:
Losowanie odbędzie się już w poniedziałek (10.02.2025) o godz. 18:00 przez mirkorandom aby wybrać jedną osobę spośród plusujących która otrzyma wybrany przez siebie bukiet spośród dostępnej kolekcji.
Do wygrania jest bukiet ze świec sojowych. 💐 Model do wyboru z naszego sklepu www.woskowybukiet.pl
Zasady losowania:
Losowanie odbędzie się już w poniedziałek (10.02.2025) o godz. 18:00 przez mirkorandom aby wybrać jedną osobę spośród plusujących która otrzyma wybrany przez siebie bukiet spośród dostępnej kolekcji.

źródło: walentynki
Pobierz
#kfc #mcdonalds #fastfood
źródło: temp_file207856801175134109
Pobierzźródło: mma-fame
Pobierz@TwujKoshmar frytki to na miejscu tylko. One jak się duszą w zamkniętej torbie to wychodzi potem taki flak. Niezależnie od miejsca. A z panierką to fakt, mało mięsa to największy minus
@Lucius: Tam to jest loteria, dwa razy takie zamówienie dostałem że zwrot hajsu mi dali jak wysłałem fote xD
Ja KFC ogólnie lubie ale minusem jest to że nigdy nie wiadomo co tak na prawde dostaniesz ,w maku jednak możesz codziennie zamówić te same kanapki i będą takie same, a w KFC to czasem spalone, czasem niedosmażone a czasem sama panierka xD