Wpis z mikrobloga

Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli chodzi o fastfood ale ostatnio mnie tak zawodzili że się skusiłem na siwego brodacza i już chyba nigdy nie wejdę do tych klaunów z maka. Zwykły zinger 100x lepszy od drwala (czy w ogóle wszystkich kanapek z maka). Kurczak faktycznie jest kurczakiem, a nie jakąś papką, minusem tylko to że skrzydełka małe. No ale podwójny zinger, skrzydełka i najedzon pod korek.
#kfc #mcdonalds #fastfood
c.....r - Nigdy nie jadłem w KFC, dla mnie od zawsze numerem 1 był McDonald jeśli cho...

źródło: temp_file207856801175134109

Pobierz
  • 199
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ciemny_kolor: Wczoraj z żoną wzięliśmy kubełek i po kanapce, bo wspomnienia bo ostatniej wizycie tam już zdążyły się zatrzeć, a nie mieliśmy pomysłu na obiad w świątecznym szale. No i ja dzisiaj zostałem zbudzony przez ból brzucha, ranek wyjęty z życia XD Nie wiem o co z tym chodzi. Kurczaki rzeczywiście były wręcz ociekające tłuszczem, ale pikantność była tylko delikatnie wyczuwalna. Reaguję tak za każdym razem - a "sprawdzałem" kilka
  • Odpowiedz
@rrobot: w obu tak mam, a jeszcze popij kawa i wsiądź do auta to wiesz że najbliższa stacja jest Twoja, na szczęście budują je zaraz obok ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Maca jem od lat 90 i nigdy nic mi nie było, a jadłem go nie tylko w PL. KFC może z 3x w życiu i za kazdym razem grubo się potrułem. 3 różne lokale, nigdy więcej. Podobne obserwacje ma wielu znajomych.
Smakowo dla mnie jest okropne, ale to już kwestia gustu. Nawet jakby smakowało lepiej to nigdy więcej nie zaryzykuję,
  • Odpowiedz
@CoYoT85 zluzuj gościu i dawaj te przepisy na azjatyckie ( ͡º ͜ʖ͡º) Po prostu po przestudiowaniu odrobiny badań na temat żywienia, wiem, że trzeba bardzo dbać o to, szkoda, żeby ludzie sobie marnowali zdrowie. Ja z dobrego serca radzę.
  • Odpowiedz
Dziwne, mnie zawsze goniło po Burger King, a jadłem tam z 4x w życiu.

Może z tymi Fast foodami co ich zwykle nie jemy trzeba sobie tolerkę wyrobić xD
  • Odpowiedz