Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adi0: Giertych autorytetem XD w jakim my świecie żyjemy. Stary nie jestem, ale dokładnie pamietam jak jeszcze przed byciem sługusem klechów klepał farmazony o tum jak to Polska powinna zawrzeć sojusz z kacapami.
  • Odpowiedz
@BoskiPrototyp: jechałem z nim kiedyś w pociągu bezprzedziałowym i siedział rzędy dalej. Waliło potem dość intensywnie, więc może coś w tym jest z prawdy co piszesz
  • Odpowiedz
@blackthorns: żyjemy w świecie w którym ludzie mogą zmienić swoje poglądy i postępowanie. Jakby Giertych zachowywał się tak jak w czasie koalicji z PiSem to byłby tak samo traktowany jak wtedy. Ale usunął się z polityki i wrócił po tym jak mocno zweryfikował to jak chce się prezentować i w jaki sposób działać na scenie politycznej.

Ja rozumiem, że takie koncepcje jak to że ktoś może się z czasem zmienić
  • Odpowiedz
@Trollunio: ale nie tylko konfedepis używa tego określenia, dużo ludzi nazywa fanatyków ko na twitterze silniczkami, cała lewa strona też używa tego określenia (jak również określenia libki), niekoniecznie wyborca ko=silniczek, raczej tacy mocny odklejeńcy
  • Odpowiedz
@adi0: kto siedział we włoszech i nie przyjechał do Polski nawet w trakcie kampanii? Kto jak najgorszy frajer mdlał przy zatrzymaniu?
Roman bohatyr sinych gazem. Beka jak rzeka
  • Odpowiedz