Aktywne Wpisy

Ana77 +39
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

Moseva +25
Musiałam usunąć wpis, żeby nikt na darmo nie zaplusowal, bo już się miejsca skończyły (╯︵╰,)
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
Pozdrawiam ziomeczków @LudzieToDebile @dywergent @Zmorka @whos_your_daddy_snakegirl @leonid_bialkow @Aramil @LuznaPusi @wypok_wypok @jacagks1962 @pyzdek @almete @ChillExecutiveOfficer @187Fan @zazdrosny @Scybulko @Afrobiker @wfyokyga @Miteora @Itslilianka @meister_chlepka @GdzieJestInternet @Smarek37 @wonsz337 @Kaacezet @adrian360060 @
źródło: IMG_7625
Pobierz

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Mimo utrudnionego zadania ze względu na mój opis, zrobiłeś mi najlepszy prezent jaki kiedykolwiek dostałem za co bardzo dziękuję.
Paczka, która przyszła do paczkomatu w tym samym momencie co wchodziłem do domu xD solidnie zapakowana w podwójny papier, na który Mikołaj nie oszczędzał. Pod papierem ładne pudełko w kwiatki, a w srodku to co najlepsze (。◕‿‿◕。)
List, bo od niego zacznę, napisany czytelnie, normalnymi literkami, a nie jak to co ja stworzyłem duże i krzywe xD. Mikołaj opisał, że miał zagwostkę co dla mnie skompletować, jednak poszedł w tematykę futbolu i wziął pod uwagę moją miłość do #juventus
Życzenia świąteczne, również zdradziły co nieco o miejscu zamieszkania Mikołaja, a same życzenia skierowane były nie tylko do mnie, ale też dla moich bliskich. Podpis jednak nie rozwiał moich wątpliwości co do nadawcy paczki, muszę się domyślać czy Ty to Ty czy nie Ty (ale napisz do mnie na priv, chciałbym Ci podziękować tak prywatnie).
Kubek i czapka Juventusu to jest coś czego potrzebowałem, mimo niezbyt mroźnej zimy czapka wyląduje na mojej pustej łepetynie i do marca jej nie zdejmę xD, kubek natomiast miałem w planach kupić już kilka miesięcy temu, ale zawsze były jakieś inne wydatki lub po prostu zapominałem.
Słodycze i przekąski trafione w punkt. Jak wnioskuje z listu, czekolada do picia o smaku piernikowym,paluszki i kubek mają łączyć się w niezapomniane chwile podczas oglądania poczynań moich ukochanych turyńczyków z Juventusu. W kubek czekolada, w łapę paluszki i jazda!
Alpejskie mleczko o smaku waniliowym było strzałem w 10 bo te śmietankowe mi nie bardzo podchodzą (ʘ‿ʘ).
Czekolada Milka z orzechami i rodzynkami zniknie cała jak ją tylko otworzę, uwielbiam ją. Pierniczki, jeszcze ich nie próbowałem, a że kocham słodycze to i te pierniczki pokocham. Jeszcze ciastka z cukrem i Grzesiek, jestem spełniony nic mi więcej nie potrzeba.
Anonimowy Mikołaju, Tobie i Twojej rodzinie życzę wesołych świąt, zdrowia, spełnienia marzeń i siły żeby przeciwstawić się każdemu problemowi.
Zrobiłeś mi najlepszy prezent, mimo iż miałeś do dyspozycji mój skromny opis. Jesteś cudowny (。◕‿‿◕。)
Dziękuję bardzo, nigdy nie zapomnę tego wydarzenia.
#pokapake #wykopaka
źródło: temp_file5270387459572423863
Pobierz