Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +829
Ten wpis dedykuję wszystkim tym, których poznaliśmy w wirtualnych światach, a którzy zniknęli bez pożegnania.
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
Od wielu lat nie gram już w żadne gry online. Kiedy jednak wracam wspomnieniami do czasów, gdy wielogodzinne sesje przed komputerem były czymś zupełnie normalnym, jedno wspomnienie szczególnie się wyróżnia, czyli World of Warcraft.
Nie była to jednak gra, którą zapamiętałem dzięki grafice czy mechanice. Najbardziej wyjątkowe były relacje z ludźmi, które w niej tworzyłem.
Oczywiście często grałem ze znajomymi
źródło: EeCWjc7WoAID7op
Pobierz
Kriten33 +52
źródło: GuQI4O-WkAA6N-S
Pobierz

Podział zrobiłem na zasadzie takiej, że ja myślę że tak działają te dwa nurty psychoterapii. Jeśli funkcjonuje się podczas terapii w ich ramach inaczej, to proszę o wyjaśnienie.
#psychoterapia #psychologia #pytanie #terapia #ptsd #fobiaspoleczna #rozwojosobisty
Terapeuta jest też bardziej dostępny i zaangażowany. Robi notatki na sesjach.
Większość spotkań kończy się zleceniem "pracy domowej". Tak w tym
Czy myślisz że da i czy powinienem, szukać takiego terapeuty beh-poz żeby jednocześnie był traumatologiem jeśli to się może łączyć? Ciekawi mnie to emdr
Jak poszukasz na mikro to powinno być kilku użytkowników korzystających z emdr.