Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mentzen nie szanuje swojego własnego elektoratu. Na YouTube każdy jeden wpis, który nie jest wychwalaniem jego kandydatury jest kasowany. Tak będzie wyglądała wolność gdy Konfederacja dojdzie do władzy? Jestem zawiedziony. Nie ma na kogo głosować.

#konfederacja #polityka #mentzen #trzaskowski #wyboryprezydenckie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Jariii ciężko mi znaleźć osobę na tym portalu, której opinia byłaby bardziej bezwartościowa od twojej. Mój wpis był skierowany do normalnych ludzi szukających alternatyw dla obecnego partyjnego duopolu, a nie do zajadłych fanatyków, którzy są obecnie największym problemem naszego kraju.

@Gours tylko, że Konfederacja miała być alternatywą, a robią dokładnie to samo co wszyscy. Dla tego kraju nie ma już nadziei. Jesteśmy skazani na rolę
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: akurat robi to niewielu polityków ;) a z tych największych to prawie żaden. Jedynie Sikorski mi się mocno z tym kojarzy. Morawiecki, Duda, Tusk czy Trzaskowski np. chyba w ogóle nie banują ani nie usuwają i pod ich postami jest największe szambo
  • Odpowiedz
tylko, że Konfederacja miała być alternatywą, a robią dokładnie to samo co wszyscy.

@mirko_anonim: znaczy robią politykę, bo to działa. Robienie polityki daje sprawczość a nie merytoryka. Jak będą mieli sprawczość to będą mogli realizować poglądy. Taka jest niestety droga w (ha tfu xD) demokracji.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Jariii nabrałem? Pokazujesz właśnie na czym polega największy problem naszego kraju, a są plemienni fanatycy. Nie będziesz w stanie tego pojąć ale od początku istnienia Konfederacji nie było momentu w którym nie byłbym gotów porzucić ich i oddać głosu na kogoś innego lepszego. Niestety nikt nawet minimalnie lepszy od nich się nie pojawił. Nabrać to się można było na Trzecią Drogę w której większość jeśli nie
  • Odpowiedz
Nie będziesz w stanie tego pojąć

@mirko_anonim: Ależ jestem. Jesteś jeszcze młodym i naiwnym człowiekiem. Pewnie jakiś studenciak.

Niestety nikt nawet minimalnie lepszy od nich się nie
  • Odpowiedz
Jariii jesteś tak zwyczajnie złym i niezbyt mądrym człowiekiem i nie chodzi tu o twoje poglądy, one są tylko efektem tego kim jesteś.

@mirko_anonim: Trzeba było mi nie zakopywać znalezisk 12 lat temu ¯\(ツ)/¯ To wy mnie stworzyliście ( ͡° ͜ʖ ͡°) a co do pogardy, deprecjonowania czy zwykłej ludzkiej zawiści. Nie czuj się wyjątkowo tak myślę o wszystkich ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
ambitny-obserwator-99: Ale po co ma pozwalać sobie wchodzić na głowę jakimś krytykom. Nie podoba ci się co mówi to wyjdź z kanału i głosuj na układ. Nikogo twoje pomysły i uwagi. Zaluz partie wtedy możesz dyskutować. On już jest wielki. Co go twoje pomysły.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):

Trzeba było mi nie zakopywać znalezisk 12 lat temu

@Jariii: gdyby nie to znalazłbyś sobie inny pretekst do bycia socjopatą. Ludzie w twoim otoczeniu nie brzydzą się tobą czy otaczasz się
  • Odpowiedz