Aktywne Wpisy

yourgrandma +54
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
czasnawykopki +91
Piękny moment na giełdzie.
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
źródło: IMG_2101
Pobierz

Mentzen nie szanuje swojego własnego elektoratu. Na YouTube każdy jeden wpis, który nie jest wychwalaniem jego kandydatury jest kasowany. Tak będzie wyglądała wolność gdy Konfederacja dojdzie do władzy? Jestem zawiedziony. Nie ma na kogo głosować.
#konfederacja #polityka #mentzen #trzaskowski #wyboryprezydenckie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Nikt go nie szanuje.
@Gours tylko, że Konfederacja miała być alternatywą, a robią dokładnie to samo co wszyscy. Dla tego kraju nie ma już nadziei. Jesteśmy skazani na rolę
@mirko_anonim: Dziękuję. Ale to ty się nabrałeś na Mentzena xD
@mirko_anonim: znaczy robią politykę, bo to działa. Robienie polityki daje sprawczość a nie merytoryka. Jak będą mieli sprawczość to będą mogli realizować poglądy. Taka jest niestety droga w (ha tfu xD) demokracji.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@mirko_anonim: Ależ jestem. Jesteś jeszcze młodym i naiwnym człowiekiem. Pewnie jakiś studenciak.
@Jariii: i jak to zawsze u ciebie. Nie opierasz się o fakty tylko o to
@mirko_anonim: Trzeba było mi nie zakopywać znalezisk 12 lat temu ¯\(ツ)/¯ To wy mnie stworzyliście ( ͡° ͜ʖ ͡°) a co do pogardy, deprecjonowania czy zwykłej ludzkiej zawiści. Nie czuj się wyjątkowo tak myślę o wszystkich ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
źródło: bardzo-panu-dziekuje-za-te-garsc-bezcennych-informacji-ale-ja-mam-to-w-dupie-kiepscy-ferdek-kiepski
Pobierz@Jariii: gdyby nie to znalazłbyś sobie inny pretekst do bycia socjopatą. Ludzie w twoim otoczeniu nie brzydzą się tobą czy otaczasz się