Aktywne Wpisy

Defined +647
titus1 +132
Mój rudy kumpel kot Donald dziś zakończył życie. Miał raptem 3 lata i 10 miesięcy Zginął przez ludzką zawiść, został otruty. Był ze mną odkąd znalazłem go jako pół ślepe, zasmarkana kocie. Mistrz dzikich gonitw z psem, które odbywały się po domu w środku nocy. Wybitny specjalista od spania u wylotu powietrza w laptopie. Znakomity smakosz saszet. Trzymaj się tam, gdziekolwiek jesteś. #koty #zwierzeta #przyjaciel
źródło: 1000001595
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Lekarze mówili, że ręka na śmietnik, ale na szczęście się mylili i jest w 95% sprawna.
@EkrB: xDDDDDDDDDDDDDDd
https://www.cbsnews.com/minnesota/news/st-paul-police-man-dead-after-he-assaulted-girlfriend-punched-out-window/
Edit: Dobra, doczytałem o przystawianiu pistoletu do głowy. Już jest grubiej
babka pod filmem na Facebooku pisała ze typ został aresztowany i hospitalizowany
@EkrB: skąd wy te bzdury bierzecie? Jak już to każdy napój powoduje lekkie rozrzedzenie krwi ale organizm szybko to redukuje, czasem tak szybko, że stwarza śmiertelne zagrożenie poprzez obrzęk organów, w tym mózgu. Hiponatremia zaś występuje po znacznym odwodnieniu. A-----l conajwyżej może obniżyć krzepliwość krwi co i tak jest bez znaczenia przy głębokim, poprzecznym przecięciu żył i tętnic w takim miejscu. Bez opaski uciskowej lub
W zasadzie to nawet jakby nie był atakujący, to ja bym w pewnych przypadkach dzwonił tylko po karetkę i nie kiwnalbym palcem. Człowiek, który krwawi obficie zagraża Twojemu życiu i zdrowiu, nie wiesz, czy nie jest nosicielem HIV chociażby ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez autora
@lsrrdc: boczne szyby w aucie są ze szkła hartowanego - są bardzo mocne ale jednocześnie bardzo kruche (rozbijają się w drobny mak). Wybicie ich pięścią jest praktycznie niemożliwe. Tak samo praktycznie nie da się ich wybić rzucaniem dużymi kamieniami (używając siły ludzkich mięśni). Najłatwiej je zbić jakimś twardym przedmiotem o bardzo małej powierzchni który "przełamie napięcie powierzchniowe szkła" - czyli
Jednak przeżył, nie ten artykuł podesłałeś:)