Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Gdzie poznać dziewczynę bez social mediów, maksymalnie z komunikatorami? Jestem atrakcyjny, nie mam problemów z kobietami, ale fascynacja social mediami i udostępnianie swojego życia publicznie mnie odrzuca. #podryw #rozowepaski #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

• 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 1
elastyczny-badacz-37: Najprawdopodobniej nie ma już takich dziewczyn - wszystkie chcą być na czasie, modne i w ogóle. Nawet nie ma co odzywać się do nich na żywo, bo praktycznie każda nosem w telefonie na messengerze, tiktoku i instagramie - niech dalej żyją w swoim wyimaginowanym cyfrowym świecie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeżeli chodzi o brak wstawiania regularnego kontentu na social media to jest sporo takich dziewczyn. Co najwyżej wrzucają co jakiś czas jakaś relację na IG, ale mają 0 albo co najwyżej kilka postów. Na FB to i tak już mało ktokolwiek coś wrzuca.
  • Odpowiedz
Gdzie poznać dziewczynę bez social mediów, maksymalnie z komunikatorami? Jestem atrakcyjny, nie mam problemów z kobietami, ale fascynacja social mediami i udostępnianie swojego życia publicznie mnie odrzuca.

@mirko_anonim: jest takie jedno miejsce, ale nie podaje tego wykopkom bo znam wykopków xD
  • Odpowiedz