Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Napiszcie mi co teraz zrobią rozczarowani wyborcy KO czyli np ja którzy serio uwierzyli w ten kredyt. Z BK2% się nie pospieszyłem bo wierzyłem że będzie kontynuowany w tej czy innej formie. Od zawsze funkcjonowały jakieś dopłaty. Czy to na start, dla młodych itd. no i co teraz? Wiecie dobrze co. KO może mnie cmoknąć przy wyborach bo nie dowożą obietnic. A była to jedyna obietnica na jaką jako młody facet się łapałem z dziewczyną. Tak jak zdecydowana większość Polakow mam gdzieś partyjne przepychanki, liczą się konkrety które zostały dowiezione a nie p--------o w koło o tym samym. Napiszę tylko tyle że jestem rozczarowany. I jeszcze jedno nie piszcie mi o spadku cen. Zobaczymy je jak świnia niebo. Korekty pewnie do 5% w tych fajnych inwestycjach, w dziadowych może być i 50% ale tam i tak nikt by tego nie kupił a jak już to w ostateczności. I tak się teraz na kredyt nie łapię przez oprocentowanie. #nieruchomosci #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: #polityka
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim:

I jeszcze jedno nie piszcie mi o spadku cen.

XD. A czemu ceny mają nie spaść? Jak były zapowiedzi dopłat to ludzie kupowali mieszkania, bo albo chcieli je sprzedać drożej, albo mieli jakąś kupkę kasy i czyli presję, żeby jak najszybciej ja wydać, bo będzie tylko drożej albo decydowali się na gorsze mieszkania, bo zaraz będzie to the
  • Odpowiedz