✨️ Obserwuj #mirkoanonim Napiszcie mi co teraz zrobią rozczarowani wyborcy KO czyli np ja którzy serio uwierzyli w ten kredyt. Z BK2% się nie pospieszyłem bo wierzyłem że będzie kontynuowany w tej czy innej formie. Od zawsze funkcjonowały jakieś dopłaty. Czy to na start, dla młodych itd. no i co teraz? Wiecie dobrze co. KO może mnie cmoknąć przy wyborach bo nie dowożą obietnic. A była to jedyna obietnica na jaką jako młody facet się łapałem z dziewczyną. Tak jak zdecydowana większość Polakow mam gdzieś partyjne przepychanki, liczą się konkrety które zostały dowiezione a nie p--------o w koło o tym samym. Napiszę tylko tyle że jestem rozczarowany. I jeszcze jedno nie piszcie mi o spadku cen. Zobaczymy je jak świnia niebo. Korekty pewnie do 5% w tych fajnych inwestycjach, w dziadowych może być i 50% ale tam i tak nikt by tego nie kupił a jak już to w ostateczności. I tak się teraz na kredyt nie łapię przez oprocentowanie. #nieruchomosci #zalesie
XD. A czemu ceny mają nie spaść? Jak były zapowiedzi dopłat to ludzie kupowali mieszkania, bo albo chcieli je sprzedać drożej, albo mieli jakąś kupkę kasy i czyli presję, żeby jak najszybciej ja wydać, bo będzie tylko drożej albo decydowali się na gorsze mieszkania, bo zaraz będzie to the
Napiszcie mi co teraz zrobią rozczarowani wyborcy KO czyli np ja którzy serio uwierzyli w ten kredyt. Z BK2% się nie pospieszyłem bo wierzyłem że będzie kontynuowany w tej czy innej formie. Od zawsze funkcjonowały jakieś dopłaty. Czy to na start, dla młodych itd. no i co teraz? Wiecie dobrze co. KO może mnie cmoknąć przy wyborach bo nie dowożą obietnic. A była to jedyna obietnica na jaką jako młody facet się łapałem z dziewczyną. Tak jak zdecydowana większość Polakow mam gdzieś partyjne przepychanki, liczą się konkrety które zostały dowiezione a nie p--------o w koło o tym samym. Napiszę tylko tyle że jestem rozczarowany. I jeszcze jedno nie piszcie mi o spadku cen. Zobaczymy je jak świnia niebo. Korekty pewnie do 5% w tych fajnych inwestycjach, w dziadowych może być i 50% ale tam i tak nikt by tego nie kupił a jak już to w ostateczności. I tak się teraz na kredyt nie łapię przez oprocentowanie. #nieruchomosci #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Notatka moderatora: #polityka
· Zaakceptował: Nighthuntero
XD. A czemu ceny mają nie spaść? Jak były zapowiedzi dopłat to ludzie kupowali mieszkania, bo albo chcieli je sprzedać drożej, albo mieli jakąś kupkę kasy i czyli presję, żeby jak najszybciej ja wydać, bo będzie tylko drożej albo decydowali się na gorsze mieszkania, bo zaraz będzie to the
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Nabrales sie na tuska, ktory tymczasowo podniosl vat na 23?XD
Nabrales sie na tuska, ktory obiecal 3x15% podatek?
Ja p------e jacy wy glupi jestescie XD