Aktywne Wpisy
Jazon +43
jfrost +901
Normalnie brak słów na ten p----------y XD
https://www.pzfd.pl/s/wv-news-entry/a3eSo000000FvHJIA0/stanowisko-pzfd-w-sprawie-publikowania-cen-mieszka%C5%84
#nieruchomosci #koalicjadeweloperska #pzfd
https://www.pzfd.pl/s/wv-news-entry/a3eSo000000FvHJIA0/stanowisko-pzfd-w-sprawie-publikowania-cen-mieszka%C5%84
#nieruchomosci #koalicjadeweloperska #pzfd
Witajcie.
Dziś świętuje swoje 41 urodziny, konto usunąłem jakiś czas temu, a chciałem napisać kilka zdań, dlatego z anonima.
Dziś po pracy około 14:45 zabieram z domu córkę 10 lat, która sama wraca po szkole, bo ma tak blisko, że nawet przez jezdnię nie musi przechodzić. Idziemy razem na piechotę po żonę, która kończy o 15:00 i dalej do restauracji, gdzie dołączy do nas jeszcze syn, który kończy też o 15 lekcje w pobliskim liceum. Zjemy wspólnie obiad, a później jeszcze chciałem do ładnej kawiarenki wejść na coś słodkiego. Rzadko razem we czwórkę wychodzimy, dlatego tym bardziej cieszę się, że będziemy mogli dziś celebrować taki dzień.
Cieszę się od rana i w ogóle jestem szczęśliwym człowiekiem. Mieszkamy sobie w powiatowym 70k mieszkańców, razem zarabiamy około 11k miesięcznie, a mieszkanie mamy już bez kredytu. 2 lata temu ruszyłem z mikro biznesem i cały czas się rozwija co daje mi ogromnego kopa motywacyjnego.
Z dziećmi mam wspaniały kontakt, z żoną szanujemy się i wspieramy wzajemnie. Podczas gdy wśród rodziny i znajomych co chwilę słyszy się o rozwodach mi zupełnie nie w głowie inne kobiety.
To tyle, nie będzie zwrotu akcji :).
Życzę sobie i Wam drodzy czytelnicy zdrowia, szczęścia w rodzinie, skromności, umiejętności doceniania tego co się ma i zdrowej chęci sięgania po więcej.
#chwalesie #niebieskiepaski #rozowepaski
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@JoeGlodomor: PIERWSZE ZDANIE wpisu który komentujesz, masz wszystko wyjaśnione. Czytanie ze zrozumieniem to fizyka kwantowa XXI wieku że 3/4 ludzi jej nie ogarnia?
@mirko_anonim Najlepszego i gratulacje mirku, niejeden Ci może zazdrościc.
Sto lat!