@SereneCipher jak miałem 15 lat (17 lat temu) to gwizdnąłem staremu auto i jechalem 60 mil do starszej o dwa lata Karen, Stanowymi drogami bo inne były zasypane (zima), a że mieszkała w sąsiednim Stanie to wiedziałem, że jak ojciec zgłosi kradzież to u niej samochodu nikt szukał nie będzie, więc na ludzie spędzilismy 3 dni a potem podrzuciłem auto w moim Stanie żeby się znalazlo i wróciłem autobusem.
@SereneCipher: nic ciekawego co by inni nie przezywali xD
Jedyne co to ten zwiazek nie powinien trwac nawet roku, trwal 4 a ja pod koniec finansowalam swojego boya bo wierzylam ze uda mu sie przebranzowic z pracy fizycznej ktora tak mu godzila, na handlowca. Z mysla ze jak nabierze doswiadczenia to pojdzie dalej.
Ogolnie nie rozliczalam sie z nim za nic jako tako. Oddal mi czesc co byla za mieszkanie,
@SereneCipher: Wyszedłem po laskę na lotnisko w zbroi rycerza i z bukietem róż xD Uciekała ze mną trzymając mnie za rękę stamtąd mało się nie w-------m po drodze. ( ͡°͜ʖ͡°)
@SereneCipher co miesiąc latalem po 3kkm tylko po to by być z nią przez 24h i tak przez parę lat. Ryanair powinien mi dać za to kartę stałego klienta, a nie dali, zlodzieje :/
#pytanie #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Wybaczyłem zdradę.
zamykam temat
Jedyne co to ten zwiazek nie powinien trwac nawet roku, trwal 4 a ja pod koniec finansowalam swojego boya bo wierzylam ze uda mu sie przebranzowic z pracy fizycznej ktora tak mu godzila, na handlowca. Z mysla ze jak nabierze doswiadczenia to pojdzie dalej.
Ogolnie nie rozliczalam sie z nim za nic jako tako. Oddal mi czesc co byla za mieszkanie,
@jestem_legenda: (・へ・)
jako żonaty powiem, że to nie jest śmieszne nic a nic