Aktywne Wpisy

Notakaprawda +176
#chwalesie #alkoholizm
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
Dzisiaj mija dokładnie rok jak przestałem pić. Rok temu o tej godzinie myślałem że umieram, miałem zimne poty, nic nie mogłem zjeść, waliłem 10 dzień z rzędu. Aż wylądowałem w cudownym ośrodku. 6 lat wszywek nie pomogło, 5 tygodni terapii - owszem.
Gdyby ktoś szukał pomocy dla siebie - napiszcie priv, dam namiar.
źródło: 1000034096
Pobierz
JerryManson +514
Wyobraźcie sobie, ze ci ludzie posiadają jakiekolwiek prawa wyborcze xD
źródło: 1000022279
Pobierz

#antykoncepcja #zwiazki #logikarozwychpaskow
Mam 27 lat, biorę tabelki antykoncepcyjne od 7-8 lat. Chciałabym odstawić tabletki - aby organizm wrócił do równowagi, a za jakieś pół-rok działać w kierunku ciąży.
Czego mogę spodziewać się po odstawieniu po wielu latach brania tabletek?
Boję się tendencji do dram i huśtawek nastroju, może losowych bóli brzucha. Może któraś odstawiała po kilku latach i jest w stanie powiedzieć czy coś nieoczekiwanego się wydarzyło? Będę rozmawiać z ginekologiem o zagrożeniach, ale wolę popytać bo niejednokrotnie informacje z gabinetu rozjeżdżały się z doświadczeniami.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tylko że ja jestem po dwóch ciążach. Więc to też może być inaczej.
Mówią że rok się hormony normują. Czekam na pierwszy okres, zobaczymy jak to
Z minusów to tylko duży trądzik na żuchwie tak z 3-4 miesiące po odstawieniu, trwał jakieś kilka miesięcy ale udało sie pozbyć gdy organizm wrócił do normy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: że twój beciakowy partner przestanie być wystarczający i zmienisz preferencje na jak najlepszych dostarczycieli genów dla dziecka (chadów)