Wpis z mikrobloga

w sumie tak se mysle ze jedyne co trzyma w tym p---------u to praca zdalna xD

jeszcze hybryde w paru konfiguracjach rozwaze... ale jak trzeba bedzie na stale siedziec w biurze (niewolnictwo przykuwajace lancuchem do warszafki lub krakowa w wiekszosci przypadkow) to robie od razu out i szukam czegos innego... a wy sie meczcie z wypalonymi autystami xD

#programowanie #programista15k #programista25k #pracait
katopa - w sumie tak se mysle ze jedyne co trzyma w tym p---------u to praca zdalna x...

źródło: image

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@okrupnik: najlpiej nic nie robić. Każdy kto jest w IT kilka lat i nie był głąbem powinien mieć chate i odłożone sporo na czarną godzinę, a wtedy można z 5-10 lat siedzieć na chacie i kminić biznes zamiast sprzedawać swoje życie na godziny. : )
  • Odpowiedz
@katopa: Przed pandemia to 90% ludzi z IT pracowało na stałem w biurze i nikogo to nie dziwiło. Niestety większość zawodów wymaga od pracownika przychodzenia do pracy, nawet typowo biurowych.
Więc jak nie chcesz być niewolnikiem, to zakładaj własny buisness albo idź na bezrobocie/emeryture. ;)
  • Odpowiedz
  • 0
@TheFunGuy: nie no, moge poszukac akurat roboty w innej branzy, gdzie nie bede zwiazany z konkretna lokacja tak jak tutaj...

jak mam n---------c sie ze zlamasami z autyzmem to tylko zdalnie, jak mam pracowac stacjo to znajde ciekawsze tematy gdzie nie bede sie obracal wylacznie wsrod spoconych kucow
  • Odpowiedz