Aktywne Wpisy
Mircy z #remontujzwykopem #kanalizacja #kiciochpyta wymieniłem elementy syfonu pod zlewem żeby zmieścić jakiś kosz na śmieci. Natomiast śmierdzi mi kanalizacja w chacie. Podejrzewam że usunięcie kolanka itd spowodowało że smród z rur dostaje się do mieszkania. Poproszę o polecenie jakiegoś syfonu lub elementów. Może być komplet. Z czymś co zatrzyma wyziewy z kanalizacji w kierunku mieszkania i jednocześnie będzie jak najbliżej zlewu żeby mieć miejsce na
BitcoinProjekt365dni +339
Witam serdecznie Państwa,
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
pragnę uruchomić eksperyment, który będzie polegał na cotygodniowym zakupie Bitcoin (niezależnie od jego kursu) za kwotę 1900zł. Projekt będzie trwał przez 365 dni, co daje w łącznie 52 tygodnie. Przez ten czas zostanie wydana kwota około 100 000 zł na zakupy kryptowaluty Bitcoin.
Po uruchomieniu projektu zostanie publicznie podany adres portfela na który będą dokonywane regularne zakupy/wpłaty Bitcoin każdego tygodnia. Dodatkowo każdego tygodnia na tagach #bitcoin
- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
Co było normalne gdy byłem dzieckiem:
- posiadanie naszej klasy
- dziecko może grać w gałe na podwurku
- nawet w małych czipsach były tazo i pieniądze
- kobiety mogą zrobić obiad dla rodziny
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na grilla do sąsiada w czasie letnim
Moim zdaniem zaliczamy potężny regres jako cywilizacja i odechciewa mi się żyć w takim świecie.
Zdjęcie z mojego miasta rodzinnego, wyglądało to może gorzej, ale mi żyło się lepiej, a wam?
#przemyslenia #pytanie #kiedystobylo #wroclaw
Ale bym sobie zjadł takiego crunchera za złotówkę, ehhh ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zdjęcie z Placu Dominikańskiego we Wrocławeiu też super, typowa polska paleta kolorów, aż chce się wyjść na dwór i zagrać w gałę, albo pojeździć na sankach na tym śniegu.
bezrobocie teraz 4,9%, bezrobocie jak byłeś dzieckiem 19%
teraz internet w telefonie, wiedza w zasięgu ręki; kiedyś internet po kablu, wolny i drogi, wiedza w szkole albo encyklopedii
no po prostu jak się jest dzieciakiem to się łatwiej żyje
chyba nie znasz definicji normy.
- OF nie jest normą
- dziecko nie moze zdecydowac o zmianie swojej plci w wieku