Aktywne Wpisy
sloniasek +401

Shyvana +16
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

- posiadanie onlyfans (e-p---------a)
- dziecko może zadecydować o zmianie swojej płci w wieku 8 lat
- duże czipsy kosztują 10 zl
- kobiety mogą głosować w wyborach
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na front w czasie wojny
Co było normalne gdy byłem dzieckiem:
- posiadanie naszej klasy
- dziecko może grać w gałe na podwurku
- nawet w małych czipsach były tazo i pieniądze
- kobiety mogą zrobić obiad dla rodziny
- mężczyźni obowiązkowo trafiają na grilla do sąsiada w czasie letnim
Moim zdaniem zaliczamy potężny regres jako cywilizacja i odechciewa mi się żyć w takim świecie.
Zdjęcie z mojego miasta rodzinnego, wyglądało to może gorzej, ale mi żyło się lepiej, a wam?
#przemyslenia #pytanie #kiedystobylo #wroclaw
źródło: 5b9654292fef9_o_xlarge
PobierzAle bym sobie zjadł takiego crunchera za złotówkę, ehhh ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Zdjęcie z Placu Dominikańskiego we Wrocławeiu też super, typowa polska paleta kolorów, aż chce się wyjść na dwór i zagrać w gałę, albo pojeździć na sankach na tym śniegu.
bezrobocie teraz 4,9%, bezrobocie jak byłeś dzieckiem 19%
teraz internet w telefonie, wiedza w zasięgu ręki; kiedyś internet po kablu, wolny i drogi, wiedza w szkole albo encyklopedii
no po prostu jak się jest dzieciakiem to się łatwiej żyje
chyba nie znasz definicji normy.
- OF nie jest normą
- dziecko nie moze zdecydowac o zmianie swojej plci w wieku