Aktywne Wpisy
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Polasz +14
źródło: temp_file6512469443293219845
Pobierz

Niestety, moje stanowisko pracy zostało zlikwidowane, jak to się „u nas w #uk” mówi - redundancy. Pewnie trochę potrwa zanim coś znajdę…
No i zadzwoniłem wczoraj do banku, bo się zbliża koniec dwuletniego fixa i się okazało, ze nie stać nas na nowego nawet i pięcioprocentowego, ale na dziewięcioprocentowego standard variable już nas stać.
Pijcie sami kompot mirki, mnie nie stać.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Trzymaj sie tam.
Chcesz mi powiedzieć że myślałeś że stopy spadną jak brałeś kredyt po wybuchu wojny na Ukrainie?
Co to za "doradca" cię tak namówił?
przeciez to dlatego im wiekszy masz kapital wlasny w nieruchomosci tym lepsze oferty. niby masz wiecej kasy, a masz taniej.
ogolnie sytuacja jak twoja pokazuje patologie systemu kredytow hipotecznych w UK i zawsze powtarzalem, ze ten system jest
@mirko_anonim: ogolnie sie zgadzam z tym co napisales w swoim komentarzu. Tylko sprostuje ten kawalek co