Aktywne Wpisy

uncle_freddie +461
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +303
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Chcę cie was zapytać jak logicznie zdefiniujecie sytuację w której nie widać pieszego i należy zwolnić przed przejściem?
Spodziewam się że wasz intelekt nie obejmie niuansów tego pytanie więc daję podpowiedź:
W waszych główkach to pewnie takie myśli nawet się nie pojawiły tylko recytujecie jakieś słowa, których znaczenia nie rozumiecie. Poniżej wklejam znane zdjęcie i spróbujcie teraz wyjaśnić, że jak kierowca WIDZI PUSTE PRZEJŚCIE (czyli nie widzi pieszego) to ma zwalniać? xD
Zebra jest właśnie po to żeby czarne sylwetki były zauważalne na przejściach, a przepisy daja pierwszeństwo pieszemu tylko gdy znajduje się na przejściu
#motoryzacja #samochody #wypadek #polskiedrogi
źródło: 1
PobierzNajlepsze że część tych przegrywów mnie kojarzy z tych tagów i tak im żół zaszła na oczy, że dowolny mój komentarz odbierają za głupi i nawet nie czytają co piszę, ale musą dodać swój wysryw xD
Człowiek próbuje naświetlić że większosć
@borostwor: Ale wiesz, że to niewiele znaczy? To że masz uważać nie znaczysz, że twoja wina jest po kolizji.
Lepiej mi wytłumaczyć co znaczy "być głupim" jeśli ktoś ubiera się na czarno i paraduje po ulicy gdy jest ciemno jak gdyby był środek dnia? Prawo nie zabrania ci ubierać
źródło: temp_file7438133666606494956
Pobierz@bArrek: Tak samo bylo z wyprzedzaniem na pasach, najpierw spiewka o tym jak to "hehe wystarczy nie lamac przepisow", a potem wielki szok i lament jak szly masowo mandaty za to ze nawet nie zauwazyli ze jadacy rowno z
@cwlmod: oczywiście, masz dać z siebie tyle ile sensownie możliwe. Zebra to szczególne miejsce więc twoje możliwości powinny być zwiększone. A nie że se jedziesz 50 bo tyle jest maks.
@harrame: Tak, to mnie najbardziej rozwaliło. Taki był kwik że łeeee jak można na pasach wyprzedzadź, a potem w
@kemek: No bez przesady ale jadąc samochodem tak to wygląda. Przejście co 100-150 metrów i weź ty normalnie jedź jak bez przerwy trzeba wypatrywać pieszych. Rozumiem osiedlowe uliczki ale nie te rozprowadzające.
@borostwor: Eee no jak to. Miernoty drogowe mówią, że jak się jedzie na limicie to nic się nie może zdarzyć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CREATE_USER: Dobre, zapiszę to gdzies sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tak, byłem tymi MASOWYMI MANDATAMI za wyprzedzeniu na przejściu dla pieszych przez to, że policja obok