@wez_idz_sobie: Dzięki za info. Ale atak pelikanów i mew (dej, dej, dej) jest nieunikniony. Ludzie kupują satysfakcję i robią to emocjami. Ważne żeby tag był że przecena, reszta nie ma znaczenia. Kto wcześniej śledził ceny? Ułamek. Także to... Trochę jak walka z wiatrakami. Niech tam nabijają kabze sieciom. Co mnie to.
@wez_idz_sobie: no cóż. Ci co są podatni na manipulacje płacą za swoją naiwność. Ten cały Black friday to jest stosunkowo nowa rzecz i że ta moda przyszła z zachodu więc rozsądek podpowiedział: to ściema marketingowa a nie faktyczne obniżki. Logika też podpowiada że faktyczne obniżki są tuż po świętach - dołek po górce świątecznej plus czyszczenie magazynow
@wez_idz_sobie: Ej miras, ja kupilem jakis czas temu telewizor z ubezpieczeniem. Serio to jest taki scam i nic nie dostane, gdyby sie popsul? Stwierdzilem ze to dobry pomysl, biorac pod uwage jakie wadliwe gowno teraz wszedzie robia( ͡°͜ʖ͡°)
@wez_idz_sobie: jedyne wyprzedaże w które wierzę to w te na steam. Tutaj faktycznie idzie kupić grę kosztująca większość czasu 200 zł za 20 zł. Choć może być to to samo zjawisko co opisane w poście
@wez_idz_sobie: nie rozumiem jak można się zajeżdżać tak za psie pieniądze zamiast wyjechać gdzieś w europę i zarabiać logiczny hajs. Nawet te 'kołchozy' w NL czy innych Belgiach są o pięć klas wyżej niż praca w Polsce gdzie warunkiem w CV jest bycie dymanym, zostawienie całego rigczu w sąsiednim mieście i uległość zbitego psa.
@wez_idz_sobie: Ej miras, ja kupilem jakis czas temu telewizor z ubezpieczeniem.
Ojezu jak się dałeś zrobić na +30% wartości sprzętu xd Jeszcze na tv gdzie jak się coś ma zepsuć to w dwa lata zobaczysz, a późniejsze awarie są marginesem, albo naprawa wyniesie 300zl. XD
źródło: IMG_20241127_082617
PobierzOjezu jak się dałeś zrobić na +30% wartości sprzętu xd
Jeszcze na tv gdzie jak się coś ma zepsuć to w dwa lata zobaczysz, a późniejsze awarie są marginesem, albo naprawa wyniesie 300zl. XD
Próbujesz choc rzucić te robotę w cholerę? Pytam jako ex-pracownik telekomu, z ciekawości.
@wez_idz_sobie: a u nas się tak nie zdarza?xD