Wpis z mikrobloga

@Lefty: super chroni że ceny są wyższe dłużej

BRAWO 👏🏻👏🏻👏🏻 można wydawać więcej za to samo 👌🏻 zawsze o tym marzyłem, koniec dyktatu prywaciarzy!
  • Odpowiedz
@Lefty:

przed wprowadzeniem prawa: ceny są wysokie przez tydzień
po wprowadzeniu prawa: ceny są wysokie przez ponad miesiąc

super prawo, podoba mi się, genialny pomysł to był. Wielkie umysły musiały się nad tym głowić latami 👏🏻👏🏻 dziękuję Unii, że może być lepiej ❤️❤️
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie: święte słowa, coś chciałam na amazonie kupić, to podrożało o 10% z czwartku na piątek. A tam i tak mieli najtaniej. To nie kupię wcale i tyle ;)
  • Odpowiedz
@tyrytyty: xD
przed wprowadzeniem : p0lacka januszerka podwyższa ceny tydzień przed black friday
po wprowadzeniu : p0lacka januszerka nie może znieść sytuacji, że chcą pozbawić ich możliwości manipulacji cenami więc bez przypału wali podwyższenie cen miesiąc przed black friday
prawak : łeee zła unia

i tak się dzieje życia cud xD
  • Odpowiedz
@Togira_Ikonoka: obecnie przepisy nie pozwalają kwaterować w pokoju więcej niż dwóch osób także nawet zakładając, że jedziesz sam masz pokój najwyżej z jedna osoba (przynajmniej w NL). Jedynki też się zdarzają, ale są zazwyczaj dość oblegane.
A co drugiego argumentu -"nie każdemu odpowiada zaczynanie od najtańszego robola" - a co Twoim zdaniem robi op i jakie ma szansę na awans?
  • Odpowiedz
@Lefty: gdyby nie Unia i to wprowadzone przez nią prawo, to rzeczy byłyby drogie jak przed Black Friday przez cały rok 😭😭 będę pamiętał! miesiąc drożyzny to przecież krócej, niż tydzień!
  • Odpowiedz
@wez_idz_sobie: Z ciekawości jak to jest z tymi ubezpieczeniami? Bezpośrednio dostajesz od każdego ubezpieczenia jakąś kwote? Czyli w teorii jakbyś sprzedał 1000 ubezpieczeń w miesiącu to od każdego miałbyś prowizję?
  • Odpowiedz
@Rick_Sanchez: Miałem to samo jak kupowałem tv, chłopu aż się oczy zaświeciły jak zobaczył że oled. Coś tam na szybko zaczął grzebać w fonie i mi pokazał zdjęcie jakiegoś wypalonego tv gdzie chyba leciały wiadomości w hdr 24/7 przez 10k godzin xD I kity wciskane że każdy oled tak po roku używania wygląda, z 10 razy się pytał czy jestem świadomy że bez ubezpieczenia to nie ma sensu tego kupować
  • Odpowiedz
@Kremufka2137: Nawet nie wiem jakiego wała można byłoby na tym zrobić ¯\(ツ)/¯. Ciekawy jestem czy da się tam zarobić fajne kwoty jakby ktoś był dobrym sprzedawcą
  • Odpowiedz
@Zgrywajac_twardziela nawet lepsze.
Dziewczyna kupiła kiedyś w cortlandzie etui przecenione z 50 czy 90 zł już nie ważne na ile ale wyglądało jak te najtańsze wiotkie kondony za dolara co nawet dobrze nie przylegają (chyba za dolara bo nawet ich nienawidzę na ali) xD
Te sztywne case z Ali za 8zl to były przy nim jak ferrari przy maluchu xD
  • Odpowiedz
@Qarez: nie wiem jak w takim markecie, ale za moich czasów jak się robiło w orangowej handlowce (zarówno na linii jak i w pracownicy bezpośrednio w salonie mają prowizje) to Ci dobrzy zarabiali na tym miesięcznie kilka pensji, to była chyba z reszta moja najlepsza uczciwa praca za czasów gdy pracowałem w PL. W korpo systemy prowizyjne są najczęściej dobrze przemyślane, oni wiedzą co robią.
  • Odpowiedz