Aktywne Wpisy

Vraagno +3
#kiszak #patostreamy
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame
Powiem wam nie wiem jak to robicie ale dzieki temu tagowi na wykopie Rumun zdobywa coraz większe zasiegi a tym samym waszym p--------o zdobywa coraz wiecej hajsu xD
Robicie mu darmową reklame

Historia_Podcast +50
Co sądzicie o najnowszym serialu Netfliksa "Heweliusz"?
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
Moim zdaniem to jedna z najlepszych polskich produkcji ostatnich lat. Zdecydowanie warto obejrzeć, zwłaszcza jeśli — tak jak ja — pamięta się tragedię z 1993 roku, relacjonowaną wówczas w jedynej dostępnej telewizji. Do dziś słowo „prom” automatycznie przywołuje mi w pamięci nazwę „Heweliusz”. Trzeba oddać twórcom, że stanęli na wysokości zadania. Serial nie ma słabszych momentów, oczywiście o ile przyjmiemy, że to nie dokument, lecz fabuła
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

BRAWO 👏🏻👏🏻👏🏻 można wydawać więcej za to samo 👌🏻 zawsze o tym marzyłem, koniec dyktatu prywaciarzy!
przed wprowadzeniem prawa: ceny są wysokie przez tydzień
po wprowadzeniu prawa: ceny są wysokie przez ponad miesiąc
super prawo, podoba mi się, genialny pomysł to był. Wielkie umysły musiały się nad tym głowić latami 👏🏻👏🏻 dziękuję Unii, że może być lepiej ❤️❤️
przed wprowadzeniem : p0lacka januszerka podwyższa ceny tydzień przed black friday
po wprowadzeniu : p0lacka januszerka nie może znieść sytuacji, że chcą pozbawić ich możliwości manipulacji cenami więc bez przypału wali podwyższenie cen miesiąc przed black friday
prawak : łeee zła unia
i tak się dzieje życia cud xD
A co drugiego argumentu -"nie każdemu odpowiada zaczynanie od najtańszego robola" - a co Twoim zdaniem robi op i jakie ma szansę na awans?
@wez_idz_sobie: co ???
Bo to są dokładnie te same etui xD
Dziewczyna kupiła kiedyś w cortlandzie etui przecenione z 50 czy 90 zł już nie ważne na ile ale wyglądało jak te najtańsze wiotkie kondony za dolara co nawet dobrze nie przylegają (chyba za dolara bo nawet ich nienawidzę na ali) xD
Te sztywne case z Ali za 8zl to były przy nim jak ferrari przy maluchu xD