Aktywne Wpisy

kamil-tumuletz +754

abvq +223
#tinder #p0lka
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.
Byłem dzisiaj na randkę z MILFem z Ukrainy - babka 35 lat, bardzo dobra figura, prowadzi własną szkołę tańca. Przyjechała do mojego miasta na parę dni.
Dowiedziałem się, że dla niej podstawa każdego związku jest zaufanie i to absolutnie kluczowa sprawa.
Powiedziała mi też, że ma męża, mieszka w Charkowie, kocha go, są ze sobą już ponad 13 lat.

Założyłem fejkowe konto żeby sprawdzić jak prezentuje się konkurencja w moim mieście. Natłok wiadomości typu "hej, co tam" jest niewyobrażalny, w sumie nic innego poza tym nie zauważyłem.
#rozowepaski #rozowypasek #tinder
Ale zacząłem niedawno i używam innych apek niż tinder na razie.
źródło: We_Don%27t_Do_That_Here
Pobierz@hubba-bubba: Nic nie pisać, po co Ci znajomość z kimś, kto nawet nie potrafi napisać o sobie kilku zdań i oczekuje pajacowania ze strony facetów?
@Piks0n: W końcu ktoś z
Szkoda, że te apki są tak skonstruowane, że zwykły człowiek musi przez to bagno przechodzić
@choochoomotherfucker: jakieś 90% kobiet nie ma opisów :p
czyli nie ma absolutnie żadnej szansy na jakikolwiek związek ¯\(ツ)/¯
ja pitole xD Cyrk
@choochoomotherfucker: Jak kolwiek rozbudowany opis wpływa dosłownie na nic. Chociażby dlatego że ludzie:
a) kłamią w opisie
b) nikt ich nie
@kocia_melancholia: Ale nie musisz opisywać tych zainteresowań ze szczegółami, możesz napisać, że lubisz to i to, a wolny czas spędzasz tak i tak, i może akurat odezwie się gość, który lubi to samo.
@choochoomotherfucker: Nie. Opisy są ważne, ale napisałem Ci jak to realnie wygląda.
Wpływają na nic.
To tak jak spowiedz. Niby trzeba do niej iść, ale czy na pewno? :p Doświadczenie mówi że nic z tego nie wynika.
@choochoomotherfucker: A skąd wytrzasnęłaś to że opisy są dla mnie nieważne?
Opisałęm ci jedynie że to NIE
@ka-lol: Co xD
1. W jednym miejscu napisałaś że jesteś wyjątkowo bo dla ciebie opis jest ważny.
2. W innym skrytykowałaś mnie i stwierdziłaś że sam sobie jestem winny, bo nie lubię opisów, gdzie ja tylko opisałem jak to według mnie działa.
Czego jeszcze nie rozumiesz?