Wpis z mikrobloga

Dziewczyny, jak wy sobie radzicie z używaniem Tindera/Badoo? []
Założyłem fejkowe konto żeby sprawdzić jak prezentuje się konkurencja w moim mieście. Natłok wiadomości typu "hej, co tam" jest niewyobrażalny, w sumie nic innego poza tym nie zauważyłem.

#rozowepaski #rozowypasek #tinder
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KolegaKtos69 swoją drogą co innego chłopy mają pisać? Przeważnie nie ma żadnego opisu, nawiązywanie do zdjęć to też moim zdaniem lipa bo jak jest jakiś szczegół to podobnie jak w przypadku „co tam” dużo osób pewnie do tego nawiązuje. Jak wy zaczynacie rozmowy? Pytam z czystej ciekawości bo sam jestem słaby w pisanie
  • Odpowiedz
@hubba-bubba: Ja w ogólę nie daję w prawo, jak laska nie ma opisu, albo przynajmniej konkretnych zainteresowań wybranych. Do tych drugich mam do czego nawiązać w 1 wiadomości
  • Odpowiedz
swoją drogą co innego chłopy mają pisać? Przeważnie nie ma żadnego opisu, nawiązywanie do zdjęć to też moim zdaniem lipa bo jak jest jakiś szczegół to podobnie jak w przypadku „co tam” dużo osób pewnie do tego nawiązuje

@hubba-bubba: Nic nie pisać, po co Ci znajomość z kimś, kto nawet nie potrafi napisać o sobie kilku zdań i oczekuje pajacowania ze strony facetów?

@Piks0n: W końcu ktoś z
  • Odpowiedz
@Piks0n: Gdybym miała tam konto, to byłoby tak samo, lata temu miałam konto na sympatii i irytowało mnie to, że mało kto miał sensowny opis. A opis przecież dużo ułatwia i zwiększa prawdopodobieństwo, że trafi się na odpowiednią osobę, a nawet jeśli nic większego z tego nie wyjdzie, to przynajmniej będzie można pogadać na wspólne tematy. No nie rozumiem ludzi, czemu tak sobie utrudniają życie xD
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Bo to próżniaki, bez pasji w życiu, bez głębszych przemyśleń, nie wiedzą co chcą od siebie, życia i od innych. Przebodźcowani, wrzucają jedno zdjęcie na krzyż i szukają najładniejszej mordy, żeby szybko dostać więcej łatwej dopaminki.
Szkoda, że te apki są tak skonstruowane, że zwykły człowiek musi przez to bagno przechodzić
  • Odpowiedz
@KolegaKtos69: ja założyłam konto, mam parę par, nikt nic nie pisze ¯\(ツ)/¯ mam króciutki opis, a właśnie widzę że sporo facetów nie ma wcale. Mam różne zainteresowania, ale wolę się tym dzielić w rozmowie z konkretną osobą, niż z całym tinderem
  • Odpowiedz
kto nawet nie potrafi napisać o sobie kilku zdań i oczekuje pajacowania ze strony facetów

@choochoomotherfucker: jakieś 90% kobiet nie ma opisów :p
czyli nie ma absolutnie żadnej szansy na jakikolwiek związek ¯\(ツ)/¯

ja pitole xD Cyrk
  • Odpowiedz
No nie rozumiem ludzi, czemu tak sobie utrudniają życie xD

@choochoomotherfucker: Jak kolwiek rozbudowany opis wpływa dosłownie na nic. Chociażby dlatego że ludzie:
a) kłamią w opisie
b) nikt ich nie
  • Odpowiedz
Mam różne zainteresowania, ale wolę się tym dzielić w rozmowie z konkretną osobą, niż z całym tinderem

@kocia_melancholia: Ale nie musisz opisywać tych zainteresowań ze szczegółami, możesz napisać, że lubisz to i to, a wolny czas spędzasz tak i tak, i może akurat odezwie się gość, który lubi to samo.

Chociażby dlatego że ludzie:

a) kłamią
  • Odpowiedz
to jedyne osoby na świecie, dla których opisy są ważne

@choochoomotherfucker: Nie. Opisy są ważne, ale napisałem Ci jak to realnie wygląda.
Wpływają na nic.

To tak jak spowiedz. Niby trzeba do niej iść, ale czy na pewno? :p Doświadczenie mówi że nic z tego nie wynika.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker:

1. W jednym miejscu napisałaś że jesteś wyjątkowo bo dla ciebie opis jest ważny.
2. W innym skrytykowałaś mnie i stwierdziłaś że sam sobie jestem winny, bo nie lubię opisów, gdzie ja tylko opisałem jak to według mnie działa.

Czego jeszcze nie rozumiesz?
  • Odpowiedz