Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +145
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +388
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Wydaje mi się, że syn moich bliskich znajomych, ma innego ojca. Mam podejrzenie, że koleżanka zaszła na imprezie firmowej parę lat temu. Wtedy ją pytałam, czy do czegoś doszło, ale zaprzeczyła. Raczej nie wyglądało to na jakiś stały romans, raczej na "one night stand". Przeszło kilka lat, "zapomniałam" o tej sprawie. Wszyscy pracujemy już gdzie indziej. Ale... Ten syn teraz już dorasta. Jakiś czas temu byliśmy u nich na imprezce, takiej z dziećmi, więc widziałam tego syna dłużej niż "w przelocie". Ni z tego ni z owego, uderzyło mnie, że jest bardzo podobny do tamtego kolegi z pracy.
Co zrobić? Pogadać z koleżanką? zapytać? udawać że nic nie wiem i się nie wtrącać? Może tylko sobie coś wkręcam.
Zawsze myślałam, że moje otoczenie, że moja bańka to jednak normalne kobiety, takie porządne, normalne, dbające o mężów i dzieci. A tu taka sprawa.
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: wziąć rozbieg i z baranka w ściane. Kim ty dla nich jesteś? Koleżanką żony, tak?
Nie wpieprzaj się w życie innych ludzi, choćby ze względu na dzieciaka.
A wogóle bajt 3/10, wyrabiacie się.
@thorgoth: Sam się nie wpieprzaj cucku. xD OPie pisz do jej męża z anonima i kręć inbę.
xD jak to nie bajt
@mirko_anonim:
xD
I wiadomo kto się bawi na imprezach firmowych ( ͡º ͜ʖ͡º)