Wpis z mikrobloga

• 2
@skunior: skoro mafia spożywcza nie chce produkować prostych produktów bez 15-30 składników w składzie to odemnie kasy nie dostaną,
Niby dlaczego nie można zrobić produktów gdzie są 2-5 składniki w składzie? Niech się bujają frajerzy
  • Odpowiedz
@adamsowaanon przejdź na keto i sprawdź sobie cukier po np tygodniu. Większość osób dostaje wysokiego wyniku. Trzustce o--------a od tego że nie dostarczasz cukru, zaburzasz funkcjonowanie tego organu.

edit: to chyba słaba dieta, skoro musisz się koniecznie suplementować, żeby Ci zęby nie wypadły
  • Odpowiedz
@adamsowaanon generalnie i bez diety keto jak człowiek po prostu zaczyna budować świadomość żywieniową i czytać etykiety to nagle oczy się otwierają, że 3/4 rzeczy na półkach to jest syf. Aż niedowierzenie bierze jak się można było tym wszystkim zajadać kiedyś od rana do wieczora a jeszcze myśleć przy tym, że się jest najmądrzejszym. Przynajmniej u mnie tak było
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: albo wystarczy jedynie wybierać w markecie mięso, nabiał, jajka, warzywa i owoce.

Osobiście będąc na keto miałem gorsze osiągi na siłowni, ale lubiłem to ze nie byłem głodny między posiłkami, mógłbym zapomnieć że mam jeść luncz.
  • Odpowiedz