Aktywne Wpisy
Testomane9 +5
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

maikeleleq +190

źródło: 466599242_989232299678817_8818749787402027552_n
PobierzNajlepszy Winiary dekoracyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://czytajsklad.com/majonezy-porownanie/
Jedyny majonez to Kielecki.
Zamykam dyskusję,
@pasta_alla_carbonara: Ja w to nie wątpię, smak ma trochę ostry, dlatego ludzie reagują, a tak btw, w tym zestawieniu nie ma Fruktusa.
@pasta_alla_carbonara: No ja kiedyś sam się zorientowałem, że on jest dostępny tylko w konkretnych sieciach. Na pewno w Delikatesach Centrum, które... nie są w każdym województwie powszechne.
@HardWax: raz w biedrze trafił mi się majonez z pudliszki, wziąłem bo w jakimś hehe rankingu majonezów wyczytałem że jest dobry w smaku i ma niezły skład
i rzeczywiście był to najlepszy majonez jaki jadłem, ładnie pachniał i był bardzo łagodny w smaku, szkoda że
O majonezie kieleckim dowiedziałem się na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MePix: Usuń konto
@pasta_alla_carbonara: co to za porównanie?
Winiary ma w porównaniu do Kieleckiego dodatkowo przeciwutleniacz w postaci soli i kwas cytrynowy i ma X
Za to Winiary w porównaniu do Społem ma tylko i wyłącznie dodatkowo ten przeciwutleniacz, bo kwas cytrynowy mają oba, ale Społem ma juz ptaszka.
Czyli co, E385, który jest powszechnie stosowany i uwazany za nieszkodliwy w normalnych ilościach jest już tragicznie zły? xD