Wpis z mikrobloga

• 464
@HardWax: Kielecki jest najgorszy, jakbym chciał spirytus żreć to bym polał spirytem chleb

Najlepszy Winiary dekoracyjny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
no pewnie niejednego majonezu tam brakuje. Ja osobiscie w zyciu nie widzialem majonezu Fruktus na oczy ;)

@pasta_alla_carbonara: No ja kiedyś sam się zorientowałem, że on jest dostępny tylko w konkretnych sieciach. Na pewno w Delikatesach Centrum, które... nie są w każdym województwie powszechne.
  • Odpowiedz
@Hitmonlee: prawda, jest łagodniejszy w smaku ale ma o ile pamiętam dość sporo cukru jak na smarowidło do kanapki czy baza do sosu
@HardWax: raz w biedrze trafił mi się majonez z pudliszki, wziąłem bo w jakimś hehe rankingu majonezów wyczytałem że jest dobry w smaku i ma niezły skład
i rzeczywiście był to najlepszy majonez jaki jadłem, ładnie pachniał i był bardzo łagodny w smaku, szkoda że
  • Odpowiedz
https://czytajsklad.com/majonezy-porownanie/

@pasta_alla_carbonara: co to za porównanie?
Winiary ma w porównaniu do Kieleckiego dodatkowo przeciwutleniacz w postaci soli i kwas cytrynowy i ma X
Za to Winiary w porównaniu do Społem ma tylko i wyłącznie dodatkowo ten przeciwutleniacz, bo kwas cytrynowy mają oba, ale Społem ma juz ptaszka.
Czyli co, E385, który jest powszechnie stosowany i uwazany za nieszkodliwy w normalnych ilościach jest już tragicznie zły? xD
  • Odpowiedz