Już od ponad roku jestem na diecie fast foodowej, staram się jeść jak najbardziej wysokoprzetworzone rzeczy, od kiedy jestem na takiej diecie wszystkie parametry zdrowia uległy dużej poprawie. Dlatego pytam was, jaki jest najmniej zdrowy fast food jaki znacie, aby wyniki mi się jeszcze bardziej poprawiły (chociaż już teraz są świetne). #dieta
@Djuk94: AI skupiło się na kaloriach, choć osobiście poszedł bym w jakość pożywienia i dodatki, np mrożonki słabej jakości z sieciówek lub sałatki te takie jarzynowe z konserwantami
@stuparevic: 13 miesięcy? Z 110kg do 73. @Darknov Dbam o walory smakowe, z marketów jak już cos gotowego to czasem pizze, jakaś lasagne czy burgery, ale to rzadko.
@Tony47: Tak, bo każda znana +110 letnia osoba była na spartiańskiej diecie, wcale nie jedli tego, co lubią przez całe życie. Druga sprawa, że bycie optymistą jest niedoceniane, nie żył jeszcze +110 letniego człowiek, który przez większość swego życia nie był optymistą, bo po prostu to chroni przed chorobami neurodegeneracyjnymi i są to w pełni naukowe fakty, tak samo jak działanie efektów placebo i nocebo. Więc nie, taka osoba, która
@jan-banan: Czy trzeba mierzyć? Jesteś optymistą, jeżeli podchodzisz pozytywnie do życia, jak są trudne sytuacje to się nie poddajesz, tylko myślisz o pozytywnych stronach tego lub jak temu zaradzić, zamiast się zamartwiać, nie masz depresji itd. Vincent Dransfield chociażby powiedział, że był takim optymistą, że cokolwiek się nie działo, to właśnie pozytywnie patrzył na sytuacje.
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
#dieta
@Darknov Dbam o walory smakowe, z marketów jak już cos gotowego to czasem pizze, jakaś lasagne czy burgery, ale to rzadko.