Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

pytanie tylko czy ida tam wariatki czy tak im to zrylo branie
Może chciała podkreślić czym się zajmuje w tej akademii lub na kogo się kszatłci
Mnie dużo bardziej triggeruje gdy rodzice wrzucają na fejsa zdjęcia swoich nagich dzieci - to jest dopiero nie w porządku. A tu? Może niekoniecznie fotka pasuje do profilu portalu ale jakoś strasznie bym się
1. jakie to ma znaczenie xD
2. zajebiscie, że sie chwali że robi jako pielęgniarka, ale nie musi twarzy noworodków i to nie swoich na tindera wrzucać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ze względu na to że dzieciak jest praktycznie nierozpoznawalny to nie ma tu nikogo poszkodowanego
@somskia: negujemy wrzucanie gówniaków do netu w sytuacjach mogących je narazić na coś złego.
Przecież pierdyliard mamuś, ciotek, tatusiów, babć i wujków wrzuca do neta zdjęcia z gówniakami.
Tu szkodliwość jest bliska zeru, poza tym nie wiemy czy rodzice tego dziecka mają coś przeciw
Dobra reakcja autora posta