Aktywne Wpisy

gedzior84 +2173
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Foxing +214
Restauracje w #polska kompletnie p----------o i odkleiło od zarobków przeciętnego człowieka. Pizzerie w szczególności └[⚆ᴥ⚆]┘
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
źródło: Screenshot 2025-07-16 at 19-34-06 Pizzeria Maximus Czeladź - Zamów z Dostawą Pyszne.pl
Pobierz

Praca w IT na UoP:
CRUDiarz1: - mam problem z zadaniem, nie wiem jak coś zrobić, próbuję użyć liba XYZ ale wali błędami
CRUDiarz2: - zadzwoń do mnie o 12:00 na Zoomie, miałem podobny problem, pomogę ci
---
Praca w IT na B2B:
for (int i = 0; i < currentSprint.length(); i++) {
CRUDiarz1: - mam problem z zadaniem, nie wiem jak coś zrobić, próbuję użyć liba XYZ ale wali błędami
- cisza -
CRUDiarz1: - CRUDiarzu2 miałeś podobny problem, możemy się zdzwonić, pomożesz mi?
CRUDiarz2: - nie, mam dzisiaj sporo tasków i nie mam czasu
CRUDiarz1: - CRUDiarzu3, CRUDiarzu4 może ktoś z was mi pomoże?
CRUDiarz3, CRUDiarz4: - nie, mam dzisiaj sporo tasków i nie mam czasu
}
pare dni później
Scrum Master: - CRUDiarzu1 dlaczego dalej task 2137 z Jiry jest nieruszony? Nie widzę pull requesta, za kilka dni koniec sprintu
CRUDiarz1: - mam problem z tym zadaniem, nie mogę znaleźć żadnego rozwiazania na stacku ani w chacie GPT a zespół jest zajęty i nie ma kiedy mi pomóc
Scrum Master: - to w takim razie powinieneś popracować nad tym po godzinach by dowieźć ten temat, bo teraz nie ma już na to czasu, w międzyczasie przypisuje ci kolejnego taska ze sprintu tak żebyście zdążyli wszystko dowieźć przed deadline
CRUDiarz1: - tak jest mój panie Scrum Masterze, postaram się dowieźć ten zaległy task po godzinach i w weekend a teraz skupię się na kolejnym tasku ze sprintu
Dwa/trzy lata temu programowanie było przedstawiane tak jak by się Pana Boga za nogi złapało.
To bezpośredni przełożony programistów