Wpis z mikrobloga

Zauważyliście, że #rozowepaski prowadząc samochód WCALE nie patrzą w lusterka? Interesuje je tylko to, co przed nimi, z boków już niekoniecznie, ale z tyłu to komu to potrzebne? XD Czasem widzę to jadąc blisko za jakąś niezgułą nawet przez kilkadziesiąt sekund. Nawet jak robię jakieś dziwne manewry typu siadam na zderzaku, wychylam się z prawej, za chwilę z lewej strony, to p--------a nawet nie zerknie xD Widzę ją w jej lewym i wstecznym lusterku, widzę ten tępy, nieruchomy wzrok i nic, zero reakcji xD Nawet jakby do niej dojeżdżała płonąca ciężarówka z terminatora, to by się tą swoją yariską o metr nie odsunęła xD
#bekazrozowychpaskow #polskiedrogi #samochody
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JudzinStouner myślałem że tylko ja to zauważam. Idealne podsumowanie - tępy wzrok :) Dodałbym do tego że bardzo bardzo rzadko taka cię zauważy i wpuści z podporządkowanej w korku
  • Odpowiedz
@odislaw z tego to można się pośmiać co najwyżej, zawsze jak dojeżdżam do zatłoczonego skrzyżowania żeby ktoś mnie wpuścił to widząc kobietę nawet się nie łudzę i stoję dalej xD
  • Odpowiedz
Polki jak wymuszają to zawsze z tym pogardliwym ryjem a jeszcze jak trąbniesz/zwrócisz uwagę to w tym ich pustym łbie już się szykuje skarga o wzrokowe molestowanie.
  • Odpowiedz
@JudzinStouner: ja zauważyłem, ze nie przepuszczaja pieszych, nie maja w ogole kultury drogowej, po tym jak to ogarnalem zaczalem za kazdym razem, czy to jako pieszy, pasazer, kierowca zwracac uwage czy to kierowca/kierowczyni ( ͡° ͜ʖ ͡°) I co? 80% przypadkow, kiedy nie zatrzymuje sie przed przejsciem dla pieszych i trzeba cos wiecej zrobic niz jechsc przed siebie to za kierownica kobieta xD A najlepsze jest
  • Odpowiedz
jak jedzie kobieta to na 90% wzrok wbity na wprost jak u jakiegoś robota i nie ma opcji, że zerknie w bok i kogoś wpuści

@crespo: jajebe, a jak się zagapi w telefon i wjedziesz w lukę, którą zrobiła to w lusterku wstecznym małpie show za kierownicą, bo wymusiłeś XD
  • Odpowiedz