Aktywne Wpisy

ibleedforyou +361
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +257
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

źródło: 9azdij
PobierzProgramowanie za trudne :( już na studiach struktury w C++ dobiły
@niebadzogrem: wystarczyło iść na frontendzik XD nie martwisz się o algorytmy a kolorujesz divy xD
@aawekhwge: w ogóle skąd pomysł, że scrum master jest biczem xD kto to wymyślił? To tak jakby sekretarka prezesa była biczem bo przypominała o spotkaniach prezesowi i robiła notatki ze spotkań.
Żeby obalić ten mit, wystarczy spojrzeć na zarobki w ogłoszeniach o pracę. Jak osoba która niby ma być biczem, może zarabiać mniej od osoby która rzekomo
@Pit1337: nie o tym jest post. Pytałem o ten mit polskiej doliny krzemowej ale jednak nie ma takiego mitu.
Co do pracy programistów w polskich projektach, to nie do końca rozumiem dlaczego muszą być koniecznie polskie? Mało jest wielkich firm, które są polskie ale przyczyna tego jest zupełnie od programistów