Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

wujek_mikazjusz +747

Domenę i hosting mam aktualnie na aftermarket i średnio zadowolony jestem - raz na jakiś czas strona lubi paść, lub tak jak ostatnio przez 2 dni potrafiła się ładować po kilka minut. Nie wiem czy jest to wina tego jak prowadzę stronę czy hostingu, nie mniej jednak czas na zmiany.
Myślałem nad home.pl lub nazwa.pl - zależy mi na tym, żeby to po po prostu działało. Trochę się przeraziłem cenami g rzędu 600-1000zł (właśnie w home i nazwa). W Aftermarket mam około 300zł za hosting 100zł za domenę.
Jeżeli to ma znaczenie, strona na wordpress, zero kont @ (w sensie używam gmail), zajęta przestrzeń to na ten moment 10gb.
Jaki hosting byście polecili? Plus od czego powinienem zacząć cały proces przenoszenia danych i samej domeny.
#stronywww #www #hosting #webmastering
Nie rób sobie tego. Najgorsze i najdroższe hostingi w Polsce.
W cenie hostingu jest migracja danych.
Z kodem WYKOP rabat -65% na wybrany plan hostingowy i darmowa rejestracja domeny .PL przy zamówieniu na rok jak i migracja gratis. Do przeniesienia domeny będziesz potrzebował uzyskać kod authinfo od obecnego rejestratora.
Możesz sobie wyfiltrować tylko "szybkie" strony czyli takie gdzie średnia z wszystkich instancji wordpress jest mniejsza niż 750ms.
I masz wśród nich takie webh.pl gdzie za 60zł rocznie netto masz hosting, który powinien idealnie przypasować Twojej stronie.
Polecamy nasz hosting https://sdata.net.pl
To że jest szybki i stabilny to już u każdego standard.
Ale spójrz co u nas zyskasz dodatkowo:
1. Instalujemy/migrujemy Ci go na gotowo - nie musisz się na
Koszt odnowienia domeny .pl to kwota 54,99 zł.
Pomagamy w pełnej migracji.
(ʘ‿ʘ)
Normalne stawki, wszystko jasne na początku, a nie przy przedłużeniu ;) do tego najtańsze przedłużenia domen .pl (i nie tylko) wśród firm hostingowych.
PS. Migrujemy bezpłatnie od obecnego dostawcy.
PS 2. Wybierając ofertę sprawdź dokładnie na jakich dyskach jest hosting i jakie parametry bezpieczeństwa oferuje, czy nie są ukryte na stronie.
Z linkiem wyżej lub kodem WYKOP dodatkowy rabat 20% w pierwszym
@Foxio: to nie tylko na Wykopie: każdy normalny specjalista (który nie korzysta z ich programów partnerskich) powie, że Home i Nazwa to dwóch najgorszych usługodawców. Wystarczy spojrzeć na ceny odnowień domen, gdzie u nich odnowienie domeny .pl to ponad 200 złotych, gdzie u każdego normalnego rejestratora (np. OVH) jest to w okolicach 70 złotych. W przypadku Nazwy, to jak już u nich