Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Cały czas chcę zwiększać prędkość dostarczania kodu. Mam tutaj na myśli ilość dostarczonego kodu w jednostce czasu przy zachowaniu tej samej jakości kodu. Moim celem jest realizować 2x więcej story pointów niż średnia z pozostałych członków zespołu. Po prostu lubię ten stan, że mogę zapier.dalać bez żadnego zastanawiania się co i jak zrobić. Że jestem kilka okrążeń przed tymi przeciętniakami, że jestem samcem alfa programowania.
Chcę aby ludzie w zespole patrzyli na moją wydajność, na to jak szybko dostarczam rozwiązania i żeby myśleli sobie "co za przeh.uj. Jak on to robi że tak szybko koduje?".

#programista15k #programowanie #pracait #it

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: W PRLU przyznawano tytuł przodownika pracy takim. A dzieki temu zakład pracy mógł lepiej ustalić normy bo dzięki nim dało się ocenić ile może dziennie pracy może wykonać pracownik. Im wieksza wydajność przodowników tym wieksze cele mieli pozostyali pracownicy. Dlatego przodownicy bylo nielubiani i często byli pod szczegołną ochroną władz i urzedu bezpieczeństwa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ogólnie piękny bait, ale nigdy w pracy nie spotkałem się z podziwem wobec takiej osoby. Wszyscy wyśmiewali i szydzili z takich ludzi. Ale najważniejsze że ty to lubisz i nie obchodzi Cie zdanie innych.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim pff dostarczać dwa razy więcej to amatorka i żadna sztuka. Za to dostarczać dwa razy mniej i być przez wszystkich docenianym i szanowanym to jest wyczyn i coś do czego warto dążyć w życiu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Chcę aby ludzie w zespole patrzyli na moją wydajność, na to jak szybko dostarczam rozwiązania i żeby myśleli sobie "co za przeh.uj. Jak on to robi że tak szybko koduje?"

@mirko_anonim: Prawdopodobnie jedyne co o tobie myślą, to że jesteś autystyczny i kręcą bekę, że z----------z 2x więcej za te same pieniądze co dostają oni
  • Odpowiedz