Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 153
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Atreyu: Typ się zachowuje jak 110 kg dziecko połączone z cipą w czasie okresu. Dorośli ludzie nie niszczą rzeczy by im się coś nie pasuje, a dzieci często tak.
Rozumiem frustracje, ale również nie chciałbym z nim mieć nic wspólnego z osobą, która na rzeczy wymagające odrobiony cierpliwości reaguję agresją i szałem.
  • Odpowiedz
@Atreyu u mnie gościu na myjni stłukł wyświetlacz za 8k, bo się zdenerwował. Sprawa w sądzie i siano z odsetkami. Wykopki lubią się mścić na kimś i na czymś.
  • Odpowiedz
@Atreyu: Wykopki pracuja w IT, pisza trudne kody, maja wysokie stanowiska ale gdy trzeba trafic skanerem w kod kreskowy to maja udar, a wez to jeszcze pozniej odstaw w odpowiednim miejscu xD
  • Odpowiedz
@Atreyu: Ja przeczytałem ten wpis, myślałem że on ma z 10 plusów, a zaraz zobaczę pierwszy komentarz z 3 tysiącami plusów, że chyba go pogrzało, niestety niemiło się zaskoczyłem jak zobaczyłem że ponad 1500 osób go popiera.
  • Odpowiedz
@Atreyu no ogólnie patologia, bo chłop dostrzega problem i nie umie go rozwiązać po ludzku. Brak opcji płacenia gotówką w samoobsługowych czy rzekome odmawianie obsługi na normalnej kasie to patologia, ale mniejsza niż celowe niszczenie sklepu
  • Odpowiedz
@Atreyu: bo koleś ma racje, kasy samoobsługowe wprowadzili już ponad 20 lat temu w innych krajach i uwaga: do tych kas jest oddelegowany pracownik a zwykle kasy nadal normalnie pracują!
W Polsce ruchaja pracownikow i klientow bo kasjerka robi za 2!! Tworząc kolejki!
  • Odpowiedz
@thorgoth: No z tego co mi się wydaje pracownicy są częścią tej firmy a klient to nie do końca.
Jak przez durna politykę i chciwość firmy oberwie "bogu ducha winny pracownik" tej firmy to źle, ale jak traci klient to spoko?

którzy harują tam za psi grosz i na których spadną wszystkie konsekwencje tego że on robi gnój.

Jakie konsekwencje? Karani będą za niezadowolonego klienta? Premie uwalą? - No rzeczywiście
  • Odpowiedz
Do takich ludzi się nie podchodzi, tylko wzywa policję, która od tego właśnie jest, żeby był porządek, a nie uskuteczniane swoich metod wychowawczych w stosunku do ludzi, których zupełnie nie znasz.

@Glikol_Propylenowy: otoz to, typ ktoremu odpisales nie popisal sie inteligencja, bo nie wzial pod uwage 2 bardzo waznych rzeczy

1. Typ moze miec przy sobie noz
2. Typ moze go uzyc aby zabic napastnika (w sensie z taka intencja sie bedzie bronil,
  • Odpowiedz