Aktywne Wpisy

Tarec +268
#chwalesie #samochody #alfaromeo
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki, pijcie ze mno kompot! W końcu po latach katowania wysłużonej czerwonej strzały dorobiłem się swojego wymarzonego auta. Nadal zostaję przy czerwieni i to tyle z podobieństw, bo przeskok jest nie do opisania. Oby Lanos spisywał się nie gorzej niż Alfa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000024351
Pobierz
XdekHckr +33
Nie polecam mbanku @mBank
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
Przy otwarciu konta zostałem po kilku transakcjach wezwany do placówki, powiedzieli na infolinii, że konto moge odblokować... No dobra poszedłem tam, potwierdzili moją tożsamość, wypełniłem druczek o tym, że znam odpowiedzialność w zakresie inwestycji i ryzyko oraz o tym, że nikt mi nie kazał założyć konta. parę dni później znowu to samo, zablokowane całe konto (kartę musiałem odblokowywać osobno z jakiegoś powodu). Znowu wypełniłem ten sam druczek i
źródło: PXL_20250702_101443823~3
Pobierz

Rozumiem frustracje, ale również nie chciałbym z nim mieć nic wspólnego z osobą, która na rzeczy wymagające odrobiony cierpliwości reaguję agresją i szałem.
W Polsce ruchaja pracownikow i klientow bo kasjerka robi za 2!! Tworząc kolejki!
@Atreyu: To głupek, ale jak ma ok. 2m to nie jest grubasem. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak przez durna politykę i chciwość firmy oberwie "bogu ducha winny pracownik" tej firmy to źle, ale jak traci klient to spoko?
Jakie konsekwencje? Karani będą za niezadowolonego klienta? Premie uwalą? - No rzeczywiście
@Glikol_Propylenowy: otoz to, typ ktoremu odpisales nie popisal sie inteligencja, bo nie wzial pod uwage 2 bardzo waznych rzeczy
1. Typ moze miec przy sobie noz
2. Typ moze go uzyc aby zabic napastnika (w sensie z taka intencja sie bedzie bronil,