Tanie i dobre xD Klawiatura mechaniczna z Action za 87zł. Jaka ona jest super. Różnica między klawiaturą membranową za 200zł kosmiczna. Jak ktoś chce spróbować mechanicznych, to polecam. Jak się zniszczy, to przesiądziesz się na mechaniczną z wymiennymi switchami. #pcmasterrace #komputery
@SubsaharyjskaAlpaka: fajna, mam nadzieję, że będzie przez chwilę dostępna. Wygląda jak takie za 500 ale jak cię wkur.i praca to możesz nią jebn.ąć o podłogę i iść kupić nową.
@obibokaleksandrowski: wrażenie też całkiem dobre, dużo większa precyzja niż na membranowych. Mnie w-----a dźwięk i niemożność wymiany lutowanych switchy na ciche. Następna klawiatura też mechaniczna, tylko switche hot swap, niestety takie już kosztują te 500zł ;) Nie mniej jednak pisze się długie teksty zajebiście wygodnie.
@hrumque: to nie ta sama, on pokazał membranową z 3 rodzajami podświetlenia. Ta co kupiłem jest mechaniczna z 19 trybami podświetlenia i wymiennym kablem USB-C
@SubsaharyjskaAlpaka ogólnie solidna firma, mialem myszke i klawiature wytrzymaly wiele, teraz korzystam z zamiennika pada do ps4pro i dziala jak marzenie za chyba 7 dych
@SubsaharyjskaAlpaka: A ja powiem odwrotnie: kupi ktoś mechanika na kij wie jakich switchach, bez smarowania, z (najpewniej) zerowym wyciszeniem obudowy i chyboczącymi się klawiszami, to go skutecznie zniechęci do używania. Dajesz 200 zł na membranę, to daj 200 zł na Keychrona czy Epomaker z promo.
@vulcanitu: tak, wygląda na to, że sprzedają chińczyka, który ten sam design sprzedaje innym firmom. Inne firmy dają tą myszkę za grosze i każda sobie przebija swoje logo xD
Klawiatura mechaniczna z Action za 87zł. Jaka ona jest super.
Różnica między klawiaturą membranową za 200zł kosmiczna.
Jak ktoś chce spróbować mechanicznych, to polecam. Jak się zniszczy, to przesiądziesz się na mechaniczną z wymiennymi switchami.
#pcmasterrace #komputery
źródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie mniej jednak pisze się długie teksty zajebiście wygodnie.
źródło: temp_file6846735750773006364
Pobierzprzecież 87zł z Actiona to nie jest zła cena
i powiem, że to jest ta sama myszka co mad dog za 110zł, tylko logotyp inny
źródło: 3206529_8712879162117-111_01_20240814093522
Pobierz@SubsaharyjskaAlpaka: A ja powiem odwrotnie: kupi ktoś mechanika na kij wie jakich switchach, bez smarowania, z (najpewniej) zerowym wyciszeniem obudowy i chyboczącymi się klawiszami, to go skutecznie zniechęci do używania. Dajesz 200 zł na membranę, to daj 200 zł na Keychrona czy Epomaker z promo.
Musiałbym być głuchy chyba xd