Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ja bym o--------ł srogo. Inna sprawa że na twoim miejscu najpierw bym podszedł do kierowniczki auta i ją grzecznie poprosił o relokowanie wehikułu zamiast trąbić.
Po pierwsze dlatego że mnie denerwuje nadużywanie klaksonu a po drugie, bo niektórzy ludzie są nienachalnie inteligentni i trzeba im swoje intencje wykładać jak krowie na rowie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @thorgoth racja, mogłem podbić i wyrazić się wprost, a z drugiej strony założyłem (jak widać nieslusznie), że ktoś odczytuje takie pozawerbalne sygnały jak fakt, że ktoś wsiada do auta i odpala silnik plus światło wstecznego.

Ale nie bardzo rozumiem akcję pt. Jestem głównym bohaterem w tej grze i poczekaj NPCu zrobię zakupy i pojedziesz.

Co do nadużywania sygnałów dźwiękowych, racja. Staram się nie używać, jeśli nie ostrzegam
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Kotdog właśnie to mnie fascynuje. To bylo najprostsze, a przecież chlop by ją znalazł te kilka metrów dalej xd

Całq sytuacja w ogóle nie musiała eskalować w coś nieprzyjemnego

Bo gdyby po prostu odjechali, to bym podziękował gestem i tyle. Tak samo jakby typ podbil I powiedział "sorry za problem" albo nawet: myślałem, że na szybko skoczę do sklepu i
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
optymistyczny-realista-10: Chłopie nie ogarniasz w jakich stanach ludzie w okół ciebie funkcjonują, ja sam jestem przestraszony jak widzę że ludzie podbijają do obcych ludzi na ulicach bo sam czasami chodzę "na krawędzi". Nie możesz zrozumieć że tam na ulicy to nie twoi dobrzy znajomi tylko jakieś obce typy? wyobraź sobie że ta parka właśnie straciła sens życia i ty robisz za iskrę, żadne prawo czy maniery w tym momencie nie istnieją.
  • Odpowiedz