Aktywne Wpisy

jmuhha +395
Czaicie, że istnieją ludzie którzy nie prowadzą dialogu wewnętrznego ( ಠ_ಠ)

anoysath +1347
Michał Probierz właśnie "podał się do dymisji" z funkcji trenera reprezentacji Polski. Michał Probierz pełnił funkcję trenera 1 rok, 8 miesięcy i 22 dni. Poprzedni trener, Fernando Santos był trenerem niespełna 9 miesięcy. Wołam plusujących ten wpis
#mecz #reprezentacja
#mecz #reprezentacja

źródło: 466978862_1474418470165630_4039537457384139943_n
PobierzRok temu w wawie to się szło jak barany na r--ź xD nawet jakbyś chciał się zatrzymać na coś to tłum cię ciągnął za sobą bo przejście miało ze 4m xD
Oby ludzie się w końcu nauczyli, że kubek ciepłych szczochow nie jest warty 25zl.
Polaka stać.
@hpiotrekh: Na instagramie się pochwalą :) Nieważne, że drogo. Ważne żeby Zosia z pracy zazdrościła.
Generalnie ja mam w------e co ludzie robią z pieniędzmi. Jedyne co mnie wkurza to, że przez to na jaką jakość żarcia czy picia ludzie się godzą na tych Jarmarkach to po prostu samemu tam nie pójdę bo to sensu nie ma.
Oczywiście nic nie kupili, bo drogo, ale świetnie było
Ciekawe jak w tym roku wyjdzie index szaszłyka no i czy tradycyjnie będą kubki do grzaca ze złym rokiem xD
Przecież to jest najbanalniejsza rzecz do odtworzenia w domu, absolutnie zero wysiłku i zero umiejętności kucharskich do tego potrzeba. Jeszcze rozumiem wspominać jakiś bigos, schabowego czy nawet oscypka ale obrzydliwy szaszłyk z suchym chlebem i tanim ketchupem? Xd
źródło: grzaniec
Pobierz