Wpis z mikrobloga

Co to znaczy? Czy to oznacza że moje konto dostało bana i nie czytaja maili ode mnie? Kupiłem ich flagowca, to nowy produkt i zacząłem (co mam w zwyczaju) odnajdywać masę błędów w softwarze. No i zgłaszam im systematycznie liczne błedy. Jak za zgłaszanie błędów dali mi bana to będzie afera zaraz.

#pytanie #telefony #informatyka
Bunch - Co to znaczy? Czy to oznacza że moje konto dostało bana i nie czytaja maili o...

źródło: asd sad as dsa sad

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 38
@Bunch: @Homar_smazony_na_wolnym_ogniu @Glikol_Propylenowy

Zobaczycie, sprawa nabierze rozgłosu (z takiej totalnej głupoty) to odpowiedzą w stylu "ten użytkownik wysyłał dużo wiadomosci, nasze systemy oznaczyło go jako bota i nastąpiła automatyczna blokada celem bezpieczeńśtwa, nasze systemy się pomyliły, przepraszamy" albo coś w ten deseń.
  • Odpowiedz
@Bunch ale to norma juz prawie wszędzie. Cokolwiek nie kupisz, czy to samochód, agd, rtv, jakaś maszyna itd... do czasu zakupu mało człowiekowi loda nie zrobią, jak są jakieś problemy to nara.
  • Odpowiedz
@frutson: moving goalpost - to aktualizuje czy nie? Aktualizuje i aktualizowała zanim stało się to modne - wpadały po 2 wersje kiedy niektórzy inni markowi producenci w ogóle nie podnosili pełnych wersji. 5 czy 7 wersji byłoby miło mieć, ale z pewnością nie jestem gotów poświęcić wygody obsługi telefonu którego wydajność nie zmienia się po aktualizacjach przez okres użytkowania, tj. 2-3 lata, na to żebym miał dalszy dostęp do kolejnych
  • Odpowiedz
@Bunch: jak znam życie spamowales nie na te skrzynkę co trzeba xD

Motorola od lat jest znana z tego, że zapominają o sprzęcie w momencie wydania

@Iskaryota: a ty się puknij, Motorole mają po dwa-trzy lata aktualizacji, często nawet dwie nowe wersje Androida dla droższych telefonów

Może jakaś najtańsza seria nie ma wsparcia ale ona u Motoroli kosztuje 500zl
  • Odpowiedz
@conamirko: Trzy lata to dzisiaj z urzędu dostają Samsungi za tysiaka. Flagowce od nich mają dostawać łatki nawet przez 7 lat. Nikogo te wartości dzisiaj nie zachwycają, zwłaszcza gdy mówimy o smartfonie za 3-4k. Dwa lata to już jest śmiech na sali. Ważna jest też częstość tych aktualizacji i szybkość przygotowania nowego systemu po jego wypuszczeniu na rynek. Tutaj również Motorola kuleje.
  • Odpowiedz
@Iskaryota: dobra to zdecyduj się, jeszcze przed chwilą, jeszcze przed chwilą Motorola nie miała wg ciebie żadnego wsparcia xD przypomnijmy też że flagowiec Moto kosztuje mniej niż połowę Samsunga
  • Odpowiedz