Aktywne Wpisy

arcxa +507
Mam sąsiada z 3 domy dalej z którym czasami wypijemy piwko, obejrzymy meczyk, albo ogarniemy jakiś DYI projekcik w ogrodzie. Nie mam pojęcia jak się nazywa, wołam na niego Jurek, bo tak wołał na niego inny sąsiad. Dla mojej dziewczyny jest to niepojęte, że nic o nim nie wiem xD
Wołam i pytam facetów - czy to serio dziwne? xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie #polska
Wołam i pytam facetów - czy to serio dziwne? xD
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #pytanie #polska

kajak98 +479
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file121802916722907599
Pobierz@44Bw4jKocK: ja tez sie niedziwie ze chlop chce miec swiety spokoj a nie uzerac sie w robocie a potem uzerac sie w domu. A tak to przychodzisz do haty z roboty i jest poprostu swiety spokoj
@Iskaryota: są to regiony gdzie kobiety sa lepiej wyksztalcone i czesto lepiej zarabiaja (srednia zarobkow kobiet potrafi byc wyzsza niz mezczyzn)
czy tą niewygodną prawdą jest to, ze kobieta trzyma sie faceta tylko gdy
@Atreyu: wlaśnie roszczeniowość kobiet i rujnowanie finansowe facetów po rozwodzie kończy się tym, że w Portugali mało kto chce zakładać rodzine - i w cale się nie dziwie
@Atreyu: A tak ogólnie, to po co? xD
Oni załatwiają sobie stwierdzenie nieważności małżeństwa, nie dochodzi do rozwodu, kiedy małżeństwa w ogóle nie było;p
Komentarz usunięty przez moderatora
@mentari: Wykop to dla mnie rozrywka i upust dla mojego słabo skrywanego wewnętrznego toksyka - trochę potrollować i pośmiać się, to wszystko.
Zresztą, o czym tu gadać, tu się traci, nie zarabia.