Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +4
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +17
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

źródło: temp_file121802916722907599
Pobierz@Deska_o0:
https://www.niebieskalinia.pl/aktualnosci/aktualnosci/europa-sie-rozwodzi
źródło: Przechwytywanie
Pobierzpsy również mają problem z odmierzaniem czasu, będzie mieć szansę na dyskusję o ile któryś zniży się do twojego poziomu, a mnie już nie wołaj do swoich kłamstw oraz manipulacji bardzo niskich lotów
muszę wyedytować bo się
źródło: igrafika_20210203_01%20%281%29
PobierzRaczej z odejściem od myślenia, że trzeba być razem, mimo że się ludzie nie dogadują "bo dzieci" albo "co rodzina/ludzie powiedzą"
@Atreyu: pewnie dla ulg podatkowych
@kolega_z_sasiedztwa: To narracja samych ruskich i proruskich śmieci. On w to nie wierzy tylko to wyśmiewa. Jezu ale jesteś błyskotliwy (-‸ლ)
@Atreyu: no ale te 94% nie oznacza że 94% małżeństw kończy się rozwodem, to stosunek liczby zawartych małżeństw i rozwodów w danym roku, to nie to samo, opis grafiki jest jak najbardziej
źródło: image_2024-11-14_073218340
PobierzInformacja o 94% wskaźniku rozwodów w Portugalii jest błędna i wynika z niewłaściwej interpretacji danych statystycznych. Prawidłowe wskaźniki rozwodów są znacznie niższe.
Analiza danych dla Portugalii:
Według danych z 2021 roku, w Portugalii na każde 100 zawartych małżeństw przypadało około 60 rozwodów. Oznacza to, że 60% małżeństw kończyło się rozwodem