Aktywne Wpisy
tcp-protocol +422
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
LamajHarma +131
Jeśli masz problem z agresywnymi psami, nieodpowiedzialnymi właścicielami i śmiesznie niskimi karami za pogryzienia, to jesteś onucą i ruskim trollem bez życia xD Psiarze to jest serio jakaś sekta - powiesz coś złego na temat agresywnych psów i nagle chłopy z jakimiś labradorami się odpalają xD
#psy #psiarze
#psy #psiarze
źródło: comment_ZZ4ysuR7054dkCX0eh16e2aeXHKsax7y
Pobierz

Pierwsze 5 minut gry Xardas tłumaczy Ci sytuacje i daje zadanie którego wykonanie jest odległe ale ciekawi gracza. Gada o oku inossa, smokach i paladynach. Gracz wychodzi z wieży i musi zbierać rzepę na farmie xD
To jest właśnie geniusz tej gry.
Jaka nowoczesna gra ma coś takiego?
Nowoczesne gry rozwijają się fabularnie stopniowo co jest moim zdaniem bardzo słabe i zabija ciekawość.
#gothic #gry
Do teraz pamiętam jak jako pierwszy w klasie odkryłem że do Khorinis można wejść od strony portu i Lares daje expa xD
Albo że topór orka dla Harada można zdobyć na kilka sposobów.
A w G2 zajebiste jest też to, że ta gra dopuszcza rozwiązanie danego questa
Ma
- Wymagające, skillowe sterowanie walki (nie zesrajcie się - system walki jest naprawdę dobry, taka wersja demo soulsów gdzie możesz napierniczyć każdego od lvla 1) z wisienką na torcie w formie 3 'form/poziomów' opanowania broni, gdzie zmienia ci się animacja ataku
- Rozwój postaci który ODCZUWASZ
- Ciągłą zmianę broni (co daje też dodatkowy
@Antybristler: jak to zrobic?