Wpis z mikrobloga

Jeśli masz problem z agresywnymi psami, nieodpowiedzialnymi właścicielami i śmiesznie niskimi karami za pogryzienia, to jesteś onucą i ruskim trollem bez życia xD Psiarze to jest serio jakaś sekta - powiesz coś złego na temat agresywnych psów i nagle chłopy z jakimiś labradorami się odpalają xD
#psy #psiarze
LamajHarma - Jeśli masz problem z agresywnymi psami, nieodpowiedzialnymi właścicielam...

źródło: comment_ZZ4ysuR7054dkCX0eh16e2aeXHKsax7y

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LamajHarma: nie było by problemu, gdyby wykopki w swojej potrzebie plucia jadem ograniczyły się do ras agresywnych. A plują na wszystkich dookoła i nawet nie próbuj zaprzeczać.
  • Odpowiedz
@LamajHarma: "każdy posiadacz psa tych podejrzanych ras, czyli takich, które fizycznie są w stanie zabić czlowieka, powinien być z automatu podejrzany o zamysł popełnienia morderstwa i tak też potraktowany" komentarz z artykułu o psach, znajdziesz takich o wiele więcej, po prostu przegrywy z bólem d--y na wykopie mają nasrane w głowie i będą kwiczeć i użalać sie nad wszystkim we świecie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Walczycie z jakimiś dwoma osobami i potem wrzucacie wszystkich do jednego wora xD

@LamajHarma: Tak tak, my walczymy z dwoma osobami, za to wszyscy psiarze to patologia.
Jeśli to nie jest zaklinanie rzeczywistości, to ja nie wiem co nim jest.
  • Odpowiedz
@Anthermil: Nie lubię tego podziału na agresję, niebezpieczność itp. bo sugeruje zupełnie nierzeczywisty obraz psa jako jakiejś bestii. Powinno się mówić o psach sportowych ponieważ niebezpieczność psów wynika z ich użytkowości i nie ma nic wspólnego z agresją jaką rozumiemy. To jest bardzo obszerny, dobrze opisany temat, agresja psów, tymczasem ludzie myślą tak:
KRCZVSK - @Anthermil: Nie lubię tego podziału na agresję, niebezpieczność itp. bo sug...

źródło: IMG_1808

Pobierz
  • Odpowiedz
@KRCZVSK: Sportowe imo to slabo pasujace okreslenie, bo pierwsze co przychodzi mi do glowy to zawody agility i border collie.

A co so screena - moje zdanie chyba znasz ;)
  • Odpowiedz
@Anthermil: Bo border colie, australlian cattle dog czy jakikolwiek owczarek to pies sportowy, bordery gryzą jak po-sra-ne z natury, a nie jak amstaffy z zaniedbania. Nie mam pojęcia jakie jest twoje zdanie.
  • Odpowiedz
nie było by problemu, gdyby wykopki w swojej potrzebie plucia jadem ograniczyły się do ras agresywnych. A plują na wszystkich dookoła i nawet nie próbuj zaprzeczać.

@Gieremek: Wszyscy Psiarze zawsze byli p----------i ale jakimś cudem większość ludzi albo tego nie widziała albo tolerowała. Dobrze, że wreszcie klapki spadły z oczu.
  • Odpowiedz
@Anthermil: To Polakom wydaje się trudne do wyobrażenia bo kojarzymy bordery z odpowiedzialnymi właścicielami, ale w UK i Irlandii te psy stoją bardzo często za poważnymi okelaczeniami, a Jack Russel Terriery mają kilka niemowląt rozszarpanych na koncie. Amstaffy z kolei to cudowne pieski, ale nieodpowiedzialni właściciele doprowadzili do tego, że być może nigdy w życiu mi w to nie uwierzysz - że to cudowne pieski. Ale to terriery i wymagają
  • Odpowiedz