Wpis z mikrobloga

Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.

No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD

Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.

#nieruchomosci
mickpl - Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbing...

źródło: mirko

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 854
tak, bo Stanowski nie ma niczego lepszego do roboty niż czytanie wysrywów na gównoportalu

@4ntymateria: No nie wiem jak Stano, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że Ty akurat nie masz XD
  • Odpowiedz
@mickpl: Stanoski jest umoczony po jaja w korupcjogennym układzie deweloperskim. Zresztą z korupcją to on ma styczność od lat. Przecież ojciec chrzestny jego dzieci to nie kto inny jak słynny czesio 711. A w jego obronie stanoski walczył jak lew. To samo z deweloperką
  • Odpowiedz
  • 8
@mickpl Przecież to idealny temat dla Stanowskiego. Głośny i dobrze klikający się temat jest, ofiarą, którą można w związku z tym gonić jest - Tomczak.

Oczywiste nic takiego się nie stanie, bo Stanowski lubi łatwe cele jak Janoszek, Kapela, Najman. Tomczak to za gruba ryba, a jeszcze afera zaszkodziłaby biznesowi jego, bądź jego kolegów. Zabawa w rentierkę i deweloperkę jest powszechne wśród celebrytów.
  • Odpowiedz
@mickpl: obudź się. Dziennikarze nie są niezależni. Mają swoje biznesy, układy, znajomości czy np sponsorów swoich programów. Po prostu nie zawsze opłaca się mówić o czymś głośno.
  • Odpowiedz
  • 2
@mickpl pewnie sam inwestuje w mieszkania na boku i ten temat ani go nie obchodzi ani nie jest mu na rękę. Sam zna npj wandzla z czasow legii, a kto czytal kiedys weszlo wie, że on swoich nie tyka
  • Odpowiedz
@mickpl Ostatnio oglądałem Obywatela Kane’a i pojawił się tam ciekawy wątek o obiektywnym dziennikarstwie. Zastanawiam się, czy Krzychu też byłby w stanie napisać tak krytyczną ocenę na temat, który jest mu bliski ( ͡° ͜ʖ ͡°). Mam na myśli moment, w którym Kane jako udziałowiec swojej firmy musiał jako redaktor opublikować krytyczny artykuł o niej ( ͡ ͜ʖ ͡). Kończąc tą myśl
  • Odpowiedz
@4ntymateria

tak, bo Stanowski nie ma niczego lepszego do roboty niż czytanie wysrywów na gównoportalu..

Pewnie, że ma. Musi zrobić siedmiogodzinny materiał o tym kto komu daje d--y za kasę na c---i. To są sprawy ważne.
  • Odpowiedz
@van-der-staas

@4ntymateria

>tak, bo Stanowski nie ma niczego lepszego do roboty niż czytanie wysrywów na gównoportalu..

Pewnie, że ma. Musi zrobić siedmiogodzinny materiał o tym kto komu daje d--y za kasę na c---i. To są sprawy ważne.

Załóż sobie swój własny kanał, np Kanał Jeden i będziesz wtedy komponował swoją własną ramówkę, co Ty na to?
  • Odpowiedz
@4ntymateria przepraszam, że wyraziłem swoją opinię na temat jego ramówki. Gratuluję Ci też posiadania prawa do komentowania jego poczynań. Nie zdawałem sobie sprawy, że ja go nie mam. Już tak więcej nie będę robił, wybaczysz mi?
  • Odpowiedz
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut,

@mickpl: Na szczęście z mazurkiem potrafią grzać cokolwiek zrobi albo nie zrobi Tusk i KO przez pierdyiard godzin bez mrugnięcia okiem
  • Odpowiedz