Aktywne Wpisy
The_Earl +199
Nowiutka elewacja wyremontowanej kamienicy (przy ul. Ks. Witolda) pobazgrana sprayem przez jakiegoś bezmózga.
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
pepepanpatryk +188
Smutne realia zakładania rodziny na wynajmie.
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
@4ntymateria: No nie wiem jak Stano, ale z Twojej wypowiedzi wynika, że Ty akurat nie masz XD
Oczywiste nic takiego się nie stanie, bo Stanowski lubi łatwe cele jak Janoszek, Kapela, Najman. Tomczak to za gruba ryba, a jeszcze afera zaszkodziłaby biznesowi jego, bądź jego kolegów. Zabawa w rentierkę i deweloperkę jest powszechne wśród celebrytów.
Pewnie, że ma. Musi zrobić siedmiogodzinny materiał o tym kto komu daje d--y za kasę na c---i. To są sprawy ważne.
Załóż sobie swój własny kanał, np Kanał Jeden i będziesz wtedy komponował swoją własną ramówkę, co Ty na to?
@mickpl: Na szczęście z mazurkiem potrafią grzać cokolwiek zrobi albo nie zrobi Tusk i KO przez pierdyiard godzin bez mrugnięcia okiem