Wpis z mikrobloga

Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.

No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD

Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.

#nieruchomosci
mickpl - Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbing...

źródło: mirko

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@van-der-staas

@4ntymateria przepraszam, że wyraziłem swoją opinię na temat jego ramówki. Gratuluję Ci też posiadania prawa do komentowania jego poczynań. Nie zdawałem sobie sprawy, że ja go nie mam. Już tak więcej nie będę robił, wybaczysz mi?

Nie no luz, nie obraziłem się przecież, se tylko rozmawiamy :D
  • Odpowiedz
@mickpl: to co ty piszesz na przestrzeni tygodnia, on to powie w 2 minuty (nie umniejszając, czysto praktyczne podejście przy konwertowaniu tekstu na mowę)
  • Odpowiedz
@mickpl: podobnie jak nie może zrobić żadnego materiału o okradaniu państwa przez pisiorów, kolesiostwie i nieudolności tej części sceny politycznej.
Tylko uśmiechniętym potrafi wbijać szpilę. Więc:

obudź się. Dziennikarze nie są niezależni. Mają swoje biznesy, układy, znajomości czy np sponsorów swoich programów. Po prostu nie zawsze opłaca się mówić o czymś głośn
  • Odpowiedz
nie wiedziałem, że też jesteś s---------y razem. Miesiąc temu stanoski był pisowcem i krył Ziobro. Teraz jest agentem Tuska i wspiera kredyt 0%

@Janusz_Rekina: Przecież jedno nie wyklucza drugiego xD W kieszeni deweloperów siedzi każda partia, która ma jakąś siłę w samorządach miejskich.
  • Odpowiedz
obudź się. Dziennikarze nie są niezależni. Mają swoje biznesy, układy, znajomości czy np sponsorów swoich programów.

@Pawelex: czasami się trafiają, ale kończą jak Ziętara w Polsce czy Gongadze na Ukrainie ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz