Wpis z mikrobloga

@BlackpillMonster: to jest serio śmieszne, ciężko mi wyobrazić sobie poważnego człowieka w innej dyscyplinie gdzie jest ekspertem w swojej dziedzieni, poczym jak chce zmienić prace to czeka go 5 etapowa rekrutacja z zadaniami domowymi i wypytywanie o gówna których nie będzie używać i tak xD
  • Odpowiedz
to jest serio śmieszne, ciężko mi wyobrazić sobie poważnego człowieka w innej dyscyplinie gdzie jest ekspertem w swojej dziedzieni, poczym jak chce zmienić prace to czeka go 5 etapowa rekrutacja z zadaniami domowymi i wypytywanie o gówna których nie będzie używać i tak xD

@wiedzminyo: Może dlatego że ten poważny człowiek ekspert w swojej dziedzinie opowiadał jak to trafił do zawodowego raju pracując po 2h dziennie albo i nie i
  • Odpowiedz
Ja mimo że mam 7 lat doświadczenia w Javie i studia to miałem wrażenie że na niektórych rekrutacjach traktowali mnie nieufnie, jak potencjalnego złodzieja czy co xDD

@Ksiega_dusz: niemal identycznie jak ja tylko że w pajtonie xD. Ostatnio jak byłem na rekrutacji dla sportu to mnie dwóch takich kamilków przepytywało i jak za dobrze mi zaczeło iść na tematy projektowe to zaczeli mi zadawać pytania o linked listy to im
  • Odpowiedz
@Ksiega_dusz: Taa, już się w życiu napracowałem z takimi kamilkami przez pare lat. Ciągle super śmieszne żarty że senior good - junior bad, frontend,mobilki,devops, cokolwiek to nie programowanie. Napiszesz takiemu w CR komentarz to się obrazi. Szkoda życia na takich ludzi
  • Odpowiedz