Aktywne Wpisy

MonazoPL +222
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +579
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

Śmieszy mnie taka gloryfikacja pracy np. stolarza, glazurnika. Duże zarobki są tylko jak masz własną firmę, a to wiąże się nie tylko z samą fizyczną pracą. Rzeczy dodatkowych jest oczywiście mnóstwo, ale chcę poruszyć jedną dość uniwersalną jak masz własną "prawdziwą" firmę- musisz pozyskać klientów. I zdarza się, że np. jedziesz już niby do zdecydowanego klienta, a jak robisz kosztorys to ten z mordą, że praktycznie taka sama szafka w Ikea 3 razy tańsza :P Mam znajomych, którzy np. z małej miejscowości jeżdżą na remonty tylko do Gdańska, bo na lokalnym rynku konkurencja strasznie zaniża stawki. Nie zmuszam Was do zakładania własnej firmy, ale idźcie chociaż programiści jeden z drugim na kilka dni do obsługi klienta to jakiś przedsmak będzie. To tak jakbyście poza pisaniem kodu, musieli mieć pomysł, zainwestować i sami sprzedać. #pracait
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
Sam ostatnio hydraulika brałem z polecenia. Żeby dostać ode mnie robotę gość nie musiał zrobić niemal nic. Odebrał telefon, umówił się na wizytę, przyszedł obejrzeć o co chodzi, wycenił i przyszedł parę dni później wymienić mi kaloryfery. 1200 zł za 2-3 godziny roboty do podziału z synem. Stawka godzinowa jak dla mnie
@mirko_anonim: Tak. Ty najlepiej wiesz, co kto myśli, co w życiu robił itd. Tak wszystko wiesz, że pod swoim nickiem tego nie napiszesz.
Dalej sobie dorabiaj dziwne teorie co
A tak to jak stać się takim "młodym", bo wiadomo młodym na budowie to łatwo zostać, ale jak zostać takim "do przyuczenia" u stolarzy i innych speców
taki bootcamp, tylko placisz 1/4 tego co tam xd
Musisz nauczyć się robić tego co masz robić i dopiero wtedy jak zrobisz kilkanaście robót bez błędów to możesz działać z klientami, zraz napiszesz jak można zrobić kilka robót nie znając fachu, właśnie tutaj jest dużo możliwości, szczególnie w obecnych czasach.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Jailer