Wpis z mikrobloga

Autor kanału Bandyci Drogowi @dashcambandit okazał się być miernotą drogową i typowym faktycznym bandytą drogowym ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kolejny raz się okazało, że najwięksi moralizatorzy ruchu drogowego to tak naprawdę przegrywy życiowe, który zamiast naucz się jeździć to wylewają swoje żale na lepszych kierowców.

Popatrzcie tylko na jego zachowanie -> https://www.facebook.com/share/v/17u6PaJpvy/

No jakby na to nie patrzeć to jest to typowe blokowanie lewego pasa. Gdyby jeszcze za nim nic nie jechało to pal licho, ale mamy przykład uporczywego i złośliwej jazdy na lewym pasie, bo szeryf nie zna przepisów i myśli jeszcze że kogoś uczy xD

Ha tfu na takich szkodników społecznych.

@dashcambandit Wziąłbyś się chłopie za naukę i pokazał jakiś rozum i godność, a nie pyskujesz na innych, a w najbardziej jawnej sytuacji nie potrafisz przyznać się do błędu xD

#motoryzacja #samochody #prawojazdy #polskiedrogi #bandycidrogowi #miernotydrogowe
  • 93
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@fotograf_warszawiak: Ci co najwięcej kwiczą jacy to kierowcy są źli, najczęściej sami okazują się być najgorszymi kierowcami, którzy bronią swojej miernowatości.

To tłumaczy dlaczego w każdej dyskusji takie miernoty drogowe wypowiadają się jakby to oni byli najlepsi, bo jeżdżą wolno, a ty nieważne jak bardzo defensywnie jeździsz, to jesteś słabym kierowcą bo tylko gaz mocniej wciskasz xD
  • Odpowiedz
@cwlmod: generalnie jak jedzie z maksymalnym limitem to nie ma mowy o żadnym wyimaginowanym "blokowaniu" bo i tak nikt nie ma prawa jechać szybciej więc nie ma znaczenia, którym pasem się porusza.

Co innego jakby jechał poniżej limitu.

P.S. Wszędzie w Europie tak jeżdżą, a w USA to już w ogóle.
  • Odpowiedz
@Krupier: oj tak byczku, wszędzie w europie tak jeżdżą. To dlatego w Austrii jak jechałem 70/70 mnie wyprzedzali i dlatego jak we Włoszech jechałem tyle ile na znakach, to też mnie wyprzedzali albo siedzieli na dupie, tylko tutaj to nawet gorzej niż u nas było bo nawet na ciągłe mieli w------e. Skończcie z tym durnym założeniem, że jak jedziecie zgodnie z limitem, to możecie wszystko co wam się tylko podoba.
  • Odpowiedz
  • 1
@CREATE_USER: Wiem wiem, też wytykam to samo miernotom drogowym. Powodują grubo ponad 78% wypadków, a pyskują że ktoś kto jedzie szybciej niby stanowi zagrożenie xD
  • Odpowiedz
oj tak byczku, wszędzie w europie tak jeżdżą.

Yup.

To dlatego w Austrii jak jechałem 70/70 mnie wyprzedzali i dlatego jak we Włoszech jechałem tyle ile na znakach, to też mnie wyprzedzali albo siedzieli na dupie, tylko tutaj to nawet gorzej niż u nas było bo nawet na ciągłe mieli w------e.

Ja
  • Odpowiedz
  • 0
Nie ma czegoś takiego w przepisach.

@Krupier: Mireczku, przerabialiśmy temat i wiesz, że przegrałeś te dyskusji wiele razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

po pierwsze to nie jest to obowiązek, a po drugie to dlaczego ci z tego filmu tym pasem nie jechali?

Bo to jest mniej niebezpieczne ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Mireczku, przerabialiśmy temat i wiesz, że przegrałeś te dyskusji wiele razy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: wręcz przeciwnie. Nie ma czegoś takiego w przepisach jak "zabrania się blokowania szybszego ruchu nawet jeśli ten ruch tworzą kierujący jadący ponad limit".

Bo to jest mniej niebezpieczne ¯\(ツ)/¯

@cwlmod: no to jeśli jazda prawym pasem jest mniej bezpieczna to chyba dobrze, że nagrywający jedzie lewym.
  • Odpowiedz
  • 0
wręcz przeciwnie. Nie ma czegoś takiego w przepisach jak "zabrania się blokowania szybszego ruchu nawet jeśli ten ruch tworzą kierujący jadący ponad limit".

@Krupier: Masz obowiązek zjechać z lewego pasa gdy skończysz manewr wyprzedzania. Tutaj nie ma nic więcej do dodania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

no to jeśli jazda prawym pasem jest mniej bezpieczna to chyba dobrze, że nagrywający jedzie lewym.

Przerabialiśmy to. Wyprzedzanie prawy jest
  • Odpowiedz
Masz obowiązek zjechać z lewego pasa gdy skończysz manewr wyprzedzania. Tutaj nie ma nic więcej do dodania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@cwlmod: no i jakoś przykłady z twojego filmu zrobiły wręcz odwrotnie - zjechały z prawego na lewy. Ale tego się już nie czepiasz.

Przerabialiśmy to. Wyprzedzanie prawy jest dużo bardziej niebezpieczne.

@cwlmod: spoko. Dla mnie nie.
  • Odpowiedz
  • 0
no i jakoś przykłady z twojego filmu zrobiły wręcz odwrotnie - zjechały z prawego na lewy. Ale tego się już nie czepiasz.

@Krupier: O czym ty piszesz?

spoko. Dla mnie nie.

Z faktami się nie dyskutuje. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
  • 0
No o zachowaniu volvo, porsche i bmw.

@Krupier: Przecież jechali za nagrywającym i czekali aż zjedzie.

To tylko twoja opinia.

To nie jest moje opinia tylko fakt. Wielokrotnie to było udowadnianie na wykopie. Nie mam pojęcia po co jeszcze robisz fikołki i się stawiasz w kwestii wyprzedzania z prawej
  • Odpowiedz